Sltn01 Gls068 ya memede uyur yada kendi kendine uyur biraz pışpışlarım. Sallama zor alıştrmadım.3 aylık
Deletedmom62626 Gls068 2 sinide sallayarak uyuttum büyüğü sallamiuorum artık kendi başına uyuyor dariisi küçüğe artik
Semamtr Gls068 4. Ay kadar pışpış yaparak uyuttum sonra yanına yatıp konuşarak parmakları şle oynayarak . Şimdi 17 aylık sadece yanına uzanıyorum bana arkasını dönüp uyuyor
SidarAras Direk yatağın üzerine koyuyorum emziğini veriyorum beyaz gürültü YouTube dan açıyorum bakıyom uyumuş 😂😂.Tabi bu benim dediğim arada oluyo .Bazende pusetinde sallıyorum ama ayakta hiç sallamadım .Nasıl alıştırırsan öyle gider bacım .Aşırı uykusu gelsin her şekilde uyuyorlar .Ama benim bebeğim daha 2 aylık teyzesi daha bakalım zamanla neler değişecek 🤦♀️🤦♀️❣️❣️
Gls068 SidarAras benim kizimda 3.ayi dolduracak kolik bebek sac kurutma makinesi sesiyle sakinlesiyo yada arabaya binince onun haricinde hersey yolunda
Gulmrt Gls068 5 aylığa kadar çok güzel kendi uyudu veya az sallayarak ama ondan sonra emerek uyumaya başladı şuan 1 yaşında ve çok pişmanım emerek uyuttuğuma şuan o da yaramıyo işe ve uyusa da sabaha kadar beş on kez uyanıyo
senemyavas 7,5 aylık kızım sadece emerek uyuyor.. Göğüs uçlarım doğumdan beri yara bu yüzden iyileşmedi. Bir daha allahım nasip eder de bebeğim olursa doğumdan itibaren karnını doyurup yatağına koycam kendi uyusun böyle alışsın. Aşşırı zor böyle
yaramaz_bocegim Gls068 kucağımda pış pış yapıyorum gözler birqz gitti mi kundak yapıp yatağına bırakıyorum uyuyor. Ama kollarda hal kalmadı kucağımda uymaya alıştı. Bıraktırmayı düşünüyorum 1 aylık bebeğim