caglaanalan Kızlar bebeğim 4 aylık doktorumuz sideFER demir ilacı verdi. Ama hemşire her kullanımdan sonra bir kaşığı kaynamış su vermemi söyledi yoksa dişleri siyah çıkarmış. Siz nasıl yapıyorsunuz su veriyor musunuz ilaç sonrası?
Misirekmegii caglaanalan biz bestiron kullanıyoruz hiç öyle birşey duymadim yapmadimda belkide kan damlasıyla alakalıdır. Sadece şey duydum kan damlasını c vitamini ile birlikte verirseniz emilimi daha kolay olur diye
rike-nile-aro caglaanalan ocean microfer kullanıyoruz biz memnunuz içerisinde lipofer dedikleri bir demir kombinasyonu içeriyor demiri bağladığı için bu sayede diş boyama yapmıyor. Üzerine su içirmiyorum ekstra
Rihle caglaanalan bende Sidefer kullanıyorum ama doktorum hiç dişleri siyah çıkar demedi zaten o nasıl olur ki diş siyah çıkar mı çok saçma
caglaanalan Gulsum bebişinizin dişleri çıktı mı hemşire siyah çıkar dedi ama doktor bişey yapmaz dedi çok kararsız kaldım
Rihle caglaanalan doktor mu iyi bilir hemşire mi sizce . Doktorunuz bir şey olmaz dediyse sıkıntı olmaz