Dilcem28 Kızlar bebeğim 4 aylık her sesten korkuyor yanina oturuyorum öpücük atıyorum sesinden korkuyor neden ya bu durumu yaşayan var mı
Katya Dilcem28 3.5 aylık kızım da aynı sekılde. Bardağa su koyuyorum resmen su sesinden korkuyor. Bu aylarda ses algıları çok fazla açıkmış ondan dolayı oluyormuş. Hatta bu algıları çok açık olduğundan kendi seslerini fark edip farklı sesler çıkarmaya başlıyorlarmış.
Bebegimm1 Dilcem28 bizde de var ayni sorun 2 aylık nedenini pazartesi doktorumuza sorucam uykusunda bile korkup agliyor birden cığlık atiyor
Taze1mom Benim oğlum 7 aylık ilk defa saç kurutma makinasının sesinden korktu 😬 Sizin bebişler neden korkuyorlar fikrim yok 🤗
Dilcem28 Taze1mom sac kurutma makinası neyse de az önce opucuk atiyordum yüzüme bakıyordu bir anda ağladı
Neslyhn Bebekler korkuyu bilmezler, korku öğrenilir. Ama yüksek sesten irkilme refleksiyle doğarlar. Aniden yüksek seslerden kaçınmaya çalışın
Bebegimm1 Dilcem28 bugun doktor kontrolunde sordum endişe edicek korkucak bir sey olmadigini normal oldugunu söyledi benm bebegim geceleri de korkup agliyordu bu aralar azaldı uyanikken arada ani sesten korkuyor.sanki zamanla azalıyor korkması geçici durummuş yani