Eymenikom Merhaba kızlar oğlum 2bucuk aylık kakasını 5 günde 1 yapıyor yaptığı zaman da baya kokulu kremsi oluyor gazı da kokuyor normal mi sizce biriktirdiği için mi böyle oluyor
Enise Eymenikom iki buçuk aylık bebeğin 5 günde bir yapması normal değil günde 3-4 bez değiştirmesi lazım doktora sorun derin en azından sağlık ocağına gidin
-erCansu- Eymenikom bnm oglumda bazen 3 gunde bi yapiyo ozamn kakasi camur gbi oluyo bekledigi icinmiss gazida kokuyo bazen gunde 4 kez falan yapiyo ozmn kokmuyo😂
UmayNil Eymenikom sadece anne sütü alıyorsa 10 güne kadar yapmamasını normal karşılıyorlar ancak koku konusunu bilemiyorum dr unuza bir danışın
Aytenesn Eymenikom 9 güne kadar kaka yapmaması normal. 4-5 kez dedikleri doyduğunu anlamak için çişli bez sayısı. Bağırsak florası henüz tam gelişmediği için oluyordur. Sağlık ocağı dr ları hiç bişey bilmiyorlar, siz kend dr unuza sorun derim
Eymenikom -erCansu- peki rengi nasıl oluyor ilk zamanlar baya sarıydı ama şimdi koyulaşmaya başladı böyle tam yeşilde değil ama sarının baya yeşile çalan bi rengi gibi yapmış bugün ondan da endişelendim
-erCansu- Eymenikom gunde bicokkez yaptigi hardal sarisi bekleyince koyu bi renk ayni anlattigin gibi bravo 😂😂
Yagizmomms Benim oğlumda 2.5 aylık hic o kadar yapmadığı olmadı. Her gün 4,5 kere yapar. Sadece anne sütü alıyorsa 10 güne kadar normal diyorlar ama her zmanda değil.
Eymenikom Aytenesn genelde özel doktorumuz var ona danışıyorum o normal dedi 10 güne kadar sadece anne sütü aldığı için çişiyle de atabilir dedi çişli bez sayısı gayet normal geçen sağlık ocağındaki doktor da yapmaması normal demişti ama koku olayını sormamıştım hiç o takıldı sadece kafama