Larisya Selam bebeğimin kilosu biraz önde gidiyor. Doktorum hiç sorun etmesede çevrem baya dertli by konuda. Yok obez olacak yok bişey olacak. Sadece anne sütü alıyor bu arada. Kilosunu söylemek istemiyorum kıyaslama olmaması için.
Damla7 Larisya canım kaç kilo ki yani bir kere anne sütüyle beslenen bebek obez olmaz bence mamayla olan olabilir belki ben bu çevremdeki insanlardan illallah ettim kilosu normalse zayıf fazlaysa obez delircem
Anne80 Larisya anne sütü ile aldgı kiloyu kımse sorun yapmamalı mama ile alsa evet haklı olabilirdiniz
Prensesannesi21 Larisya ee ne yapıcaksın sütten mi keseceksin çocuğu. Allahım bu insanlar bi sussa bana da çocuğunun aç zayıf diyip dururlar
Larisya Damla7 sadece anne sütü alıyor. Doktorum da sorun olmaz dedi ama bir kaç arkadaşım obez olur diyor
Damla7 Larisya ya anne sütüyle beslenen çocuk obez olmaz korkma arkadaşlarında maşallah çok güzel möoral vermişler
Anne80 Larisya olabilir canım sen milleti dert rtme az zayıf olsaydı bi deri bi kemik derdi bu millet
2015 Obez lik şimdi belli olmaz ki ablamın oğlu bebek Ken çok kiloluydu şimdi çok zayıf kızı bebek Ken kilosu normal di şimdi obez şimdi den sıkıntı etmeyin
Gsyasmin1905 Mama şişirir ama anne sütünün yaptığı kilo iyidir hareketlenince kilosu kalmayacak zaten olabildiğince aldırın
2015 Benim kızım da 4 aylık hemşiremiz boyu uzun bebek diyor her bebek farklıdır önemli olan sağlık li olsun lar ☺️
Merve1310 4 aydasın daha diş çıkarma dönemi olacak emmekleme olcak bunlar kilo verdiirir anne sütü sindirime yardımcı olur kolaylıkla verir zaten milletin dedigini boşver çok biliyo onlar