Ayse_21 Arkadaslar dun ek gidayla yogurtla basladim bugun sutum kesildi bebegim durmuyo doktora gidelimmi siz ne oneriyosunuz nolur yardim bilgi verin
Angars Ayse_21 yanlis vermissiniz, her 3 gun kuralinda 1. Gun 1 cay kasigi, 2. Gun 1 tatlı kaşığı 3. Gun 1 yemek kasigi vereceksiniz bebeginiz kac aylik
Ayse_21 Ayse_21 çok korkuyorum nolur simdi agliyorum bile bugun yogur 3 yemek kasigi verdim zararlimi
Cicekimftm Ayse_21 yok zararlı olduğundan değil. Bebeğinize alerji yapıp yapmadığını anlamak için 3 gün kuralına uygun şekilde vermeniz gerekir. Mesela döküntü kızarıklık yaptı mi gibi. 3 yemek kaşığı başlangıç için fazla. Ama birşey olmaz merak etmeyin.
Ayse_21 Cicekimftm yani cok az bir mememde bir yemek kasigi kadar var napim bilmiyom cok korkuyorum bilgi verin bir anda hemen azaldi
Cicekimftm Ayse_21 sut miktarı sağım ile ölçülemez. Siz sıkarsınız az çıkar ama bebeğiniz çektiğinde daha çok süt gelir. Bu yöntemle süt ölçülemez yani. Bol.bol.emzirin. memeniz terbiye olmuş. O sebeple size öyle geliyor.
Cicekimftm Ayse_21 emziriyormusunuz? Yoksa sağarak mi veriyorsunuz? Eğer sağarak veriyorsanız 2 saatte bir sagmaniz gerekir düzenli olarak. Emiyorsa da bol.bol emzirin
Cizrelili Ayse_21 hazır mama verin benimde sütüm çok az hem mama hem kendi sütüm ve ek gıda veriyorum mecbur sutun keskisiyse hazır süt al çocuk acikir
Ayse_21 Cizrelili yarina kadar bisey olmaz demi cok korkuyorum yarin doktora goturecem nolur agliyorum simdi
Cicekimftm Ayse_21 ya ağlanacak.bir durum yok ki. Kendinizi neden yıpratıyorsunuz. Bundan sonra daha dikatli olursunuz. Millet 4. Ayda kuru fasulye pilav yedirecek nerdeyse 😂 yoğurttan birşey olmaz merak etmeyin