Kmsal78 Mamalarda bir degisiklik mi oldu bebegim hic istemiyor resmen geri cikartiyor acaba simdiye kadar baska mama kullandigim icin mi oldu surekli mama degistirmek zorunda kaldim da alisir mi bilgisi olan varmi
Annesininprensi97 Kmsal78 canım benim bildiğim reflü olan bebeklerde mamasına bir ölçek koyulur kusmasını azaltır bu değil mi?
Kmsal78 Annesininprensi97 Doktorum verdi bunu yedirmemi soyledi sadece reflu baslangici vardida bizde 4 ölcek 120 ml veriyorum
Annesininprensi97 Kmsal78 onu bilmiyorum benim kızım da kusuyo ben mamasına bi ölçek koyuyorum kusmasını azaltıyor
Kmsal78 Annesininprensi97 Hangi mamayla veriyorsunuz ki yine gold olanlami bize oyle birsey demedi de acaba bu saatte doktoruma yazsam ayip olur mu ki kafam karisti simdi
Kmsal78 Annesininprensi97 SMA yemedi ya normalde kullandim da evolvia veriyordum bugun bebelac gold ar buldum onu aldim yemedi ilk bas sonra yedi simdi hic oyle birsey demedi banada
iki_prenses_annesi201 Kmsal78 farklı mama kullndgnz içn tadı farklı gelmiş olblr bi kaç defa deneyin alışr diye düşnyrm..
Annesininprensi97 Kmsal78 Canım bana da görümcem önerdi oğlu kusuyodu mamasına bir ölçek koyup veriyordu o da bebelac kullanıyordu ben bebelac aldım kızım ishal oldu SMA aldım meme+ mama gidiyoruz ama çok zayıf kızım
Kmsal78 Annesininprensi97 Doktora mesaj attim bakalim cunku ben oyle hatirlamiyorum ya kafami karistirdin kiz iki dakikada 😂 Kac aylik kac kilo ki
Annesininprensi97 Kmsal78 4 ay 5 günlükken 6 buçuk dedi ebe 2 gün sonra doktora gittim orda 6.820 çıktı 3 gün sonra aşısı var ama benim gözümde hiç almamış gibi
Kmsal78 Annesininprensi97 2 gunde 300 almis bence gayet iyi kilosu canim doktor zayif felan mi diyor neden oyle dusunceye kapiliyorsun biz anneler zaten buyumuyor kilo almiyor diye diye gun geciririz bana kalsa benim kizda kilo almiyor gibime geliyor
Annesininprensi97 Kmsal78 ben 2 günde 300 gam alığını sanmıyorum terazi farklı diye öyle gösterdi yok doktora zayıf demedi ama hem süt hem mama almasına rağmen zayıf gırımda bakıyorum 4 aylık bebekler 7 8 den aşağı değil
Kmsal78 Annesininprensi97 Canim bende mama + meme veriyordum 3 ayina kadar fakat sutum gelmedigi icin artik emziremiyorum 4 ay 16 gunluguz 7 kilo benimkide doktor gayet normal dedi zaten doktorun normal dediyse sknti yoktur sen fazla takma kafana fazla kilo alinca napicaksin ki en azindan kilo aliyor kilo kaybi olursa bundan korkmalisin bence
Kmsal78 Annesininprensi97 Canim ben doktoruma mesaj atmistim ya baska mamayla karistirilmayacak yazmis oyle verilmesi gerekiyormus
Annesininprensi97 Kmsal78 evet haklısın ama biz anneler kilo almayınca hemen endişeleniriz çok zayıf diye🤦♀️