Turna Oğlum 15 aylık gün içinde çok az oyuncaklarıyla oynuyor daha çok yürüyüm ortalık karıştırayım derdinde ilk çocuğum bi bilgim yok normalmi
Nergis24 Turna tabi normal annesi benim kızım da öyleydi. Doktora sormuştum hatta şuan oyuncak ilgisini çekmez ki dedi. Masadan aşağı çatal kaşık fırlatır onun çıkardığı ses dikkatini çeker bunu ve buna benzer şeyleri tekrar tekrar yapmak isterler demişti
deryata Turna al bizden de o kadar canım. her çeşit oyuncak aldık ama onlarla oynaması max 10 dk. ama ev eşyası dolap kurcalama çekmece boşaltma vs dersen ona hiç hayır demez normal mi diye sormuştum doktoru normal demişti.
Zekimurendebizigorecekmi Turna Bir süre oyuncaklarını göstermiyorum ben .. sonrasın da daha ilgili oluyor onlara karşı :)
Zeynepalya_ve_annesi Turna bazen bazı oyuncaklara ilgi duyuyorlar mesela bizim bu ay (17 aylığız) kitap inceliyoruz sürekli geçen ay resim defteri ve boyalara merak duymuştu ondan önceki ay hep oyuncaklarıyla oynuyordu döküyordu topluyordu ama artık yok
Turna Zeynepalya_ve_annesi bizde bu ay defter kalemle oynamaya düştük değişiyor demek ki ilgi alanları
Seerdaay Turna oğlum 16,5 aylık dolap kapakları, kapı, plastik kaplar, çamaşır sepeti, damacana…bunları çok seviyor 😀