Fatmaervanur 3 ay 25 günlük kızım daha önce emmeyle ilgili problem olsada tutuyordu bir sekilde ayakta felan gel gelelim perşembeden beri ağlıyor ama öyle böyle bir aglama değil ilk gun 6 saat boyunca ağladı emerken kriz geçiriyor neyse doktora götürdüm hersey normal dedi idrar felan hepsi bakıldı temiz benim gibi süreçten gecen varmi Beylikdüzünde medicana da prof.dr.yucel taştan giden varmı olmasa kızımı oraya goturcem sebepsiz olamaz bu ağlaması Artık piskolojim bozuldu resmen emmesi icin ayazağa kalkıp zıplıyorum ama nafile valla belimden olcam zaten ağrıyor simdi iyice arttı cok uzun yazdım kusura bakmayin annelik Iste
elmasekerim Fatmaervanur benimki şu an 51 günlük, geçen hafta boyu benimki de emmiyor ağlıyordu, sütümü sağıp biberondan veriyordum. Telaş yapmadan kucağımda gezdirdim biraz pışpışladıktan sonra meme verdim emmeye başladı. Panik yapmamanızı öneririm
ArzuK Fatmaervanur ben sadece olasılıklardan bahsediyorum, lütfen yanlış anlaşılmasın. Benim kuzenimin oğlunda da meme reddi olmuştu. Dilbağı bitişikti ufak bir operasyonla açtılar. Bir de alerjik bir çocuksa ve sütünüzde kendisine iyi gelmeyen bişeyler varsa reddediyor olabilir.
UmayNil Yine Dr.a götürün ancak 3-4 ay civarı benim bebeğimde de meme reddi olmuştu. Aç olduğu halde memeye aldığım an çıldırıyodu almıyordu dediğiniz gibi psikolojim bozuldu bu durumuna. Ne şekillerde vermeye çalışıyordum sırf alsın diye. Sonra düzelmeye başladı. Bir de büyüme atağı içinde olabilir mi
Fatmaervanur UmayNil bende öyle düşündüm ama bu kadar kötü mu oluyor atak sizin ne kadar sürdü bu süreç
Melikeyigitemre UmayNil bende aynı durumu yasadım bebegim beni emmeye emmeye sütüm kesildi sadece 3 ay emdi beni 😣😭
UmayNil Fatmaervanur bu arada şimdi Harika haftalara baktım. 2. Sıçrama 7,5ve 9,5 hafta arası başlarmış. 3.sıçrama ise11,5-12,5 hafta arası
Poncique Fatmaervanur hiç emmiyorsa siz sütünüzü sağmaya devam edin. Ben de aynısını yaşadım bi süre sonra memeye dönüş oluyor :)
Fatmaervanur Gizemre ağlıyor durmuyor zorla emzirmeye çalışıyorum uyusun da şükrediyorum cok zorbi süreç mis
ummugulsum UmayNil bende harıka haftaları ınfırdım dıgrr sıcrama dort gun sonra duyor ben anlamıyorum bu ataklar ne ve ne oluyor bu ataklarda
UmayNil Fatmaervanur evet oradan takip ediyorum o haftalarda çok büyük değişiklikler oluyor önceden kestirebiliyorum uygulama sayesinde iyi oluyor. Yetenekleri belirtileri nasıl kolay aşılabileceğini ne kadar süreceğini falan yazıyor
Fatmaervanur ArzuK yok canım yanlış anlamam elbet cok şükür dil bağı yok meme konusuna gelince zorlamıyordum ama bu derece kötü olmadı hiç
Poncique ummugulsum atak haftası normalde davrandığından daha farklı davranıyor. Genelde ağlama dozajını artırıyolar. Benimki bu hafta geçiriyor mesela gecelerimiz karıştı. Atak sonunda bebekte bir gelişme oluyor mesela boyunun uzaması ya da dönmeyi öğrenmesi gibi. Atak haftasına göre atak sonunda ne olabileceğini kestirebiliyorsun.
Seymayna ummugulsum ben o programı bir türlü bulamıyorum nereden indirdiniz ve ararken nr yazdınız acaba