auroraleigh Halehn Prof. Dr. Gonca Yilmaz kendi ozel muayenehanesi var Cinnah caddesinde, uzun uzun muayene ediyor, hem cocuk hem ebeveynle iletisimi cok guzel. En onemlisi 7/24 telefonla ulasabiliyoruz kendisine, iyi ki bulmusuz onu diyorum hep
Halehn Halehn Arasannesi numarasını veriyor mu peki benim soracağım şeyler oluyor Hatice hanım numara vermiyor muş
Melikegunes- Arasannesi bu doktoru duymuştum gerçekten çok iyi diyolar bizde demet evler lokman hekim de özgür öztürk e gidiyoruz çok memnunuz cok ilgili bi doktor
Arasannesi Halehn evet verıyor bız cogu zaman whatsaptan haberlestık bu pandemi döneminde.bir sorun oldugunda eşim yazıyor dırek ya da arıyor
Yasemin_06 A life hastasi mustafa caglar yorguc alanin 1 numarali diyebilirim tel veriyir cok gzl ilgileniyor 👍👍👍😍
Arasannesi Halehn evet akşamları orada oluyor zaten.17:00-22:00 baZen 23:00 e kadar.bızım için daha iyi aksam hem hastane boş oluyor hem de eşim götürüyor rahat oluyo yani.sıra falan beklemıyoruz randevusuz gidiyoruz dırek kayıt açıp ücreti ödeyip geçiyoruz odasına.alerjik durumumuz vardı kaka ve kan tahlılı falan bırakıyoduk sürekli.o sıralar üstüste gittik sagolsun her seferınde kayıt açtırıp para da almadı yani direk çagarıyodu yada telefonla bılgı verıyodu
Arasannesi Halehn teşekkürler.bize çok ilgili davrandı,güzel yönlendirmeler yaptı.baya ısındık kendisine o alerjık sorunlar yaşadıgımız dönemde ve sonrasında da düzenli olarak devam ettik.kendisininde ikiz bebeği var ayları bizim bebege yakın oyuzden ne anlatsak direk güncelinden örnek verebılıyo🙂çözüm önerisi sunuyo.siz de bir gidin deneyin memnun kalırsanız devam edersiniz