Kbr46 çok oldu ben postu açalı. Benim bebeğim hipotiroidi yani tsh yüksek tiroid bezi var ama başlangıçta yeterli çalışıyormuş. Hiç sıkma canını ilacı olan bir hastalık ve ilaç kullandığında sağlıklı çocuklardan bir farkı olmuyor. Nerdeyse 6 aylık olacak Bora ve gelişimi bir iki ay önden gidiyor ben de çok endişelendim çok korktum çok ağladım ama doktora gidince rahatladım. Korkmayın ne zeka geriliği ne gelişim geriliği ne de o internette yazan şeyler olmayacak olması için sizin senelerce bu Durumu fark etmeyip öyle doktora gitmeniz lazım. Ben çok araştıdım bebeği hipotiroidi olanlarla görüştüm kiminin hiç bezi yoktu onlar mesela ömür boyu ilaç kullanacaklar biz 3 yaşında bırakıp Bi süreci göreceğiz. Şu an iki ayda bir çocuk endokrinoloji uzmanına gidiyoruz ve doz ayarımız oluyor o kadar. İlacı kullanmaya başladığında zaten o hafta tsh düşecek zaten o düştü mü de korkmayın her şey yolunda demektir. Siz vakit kaybetmeden çocuk endokrinoloji doktoruna gidin sadece gereken şeyleri yapsın ilacınızı doktorunuzun dediği gbi ve düzenli kullanın yeterli