Birminikannesi Hanımlar bebegim 1 ay beş günlük oldu ve artık etrafa daha dikkatli bakıyor ses duyunca bakıyo dikkatli nasıl oyuncaklar alayım
Dilos01 Birminikannesi ben 1 buçuk 2 aylıkken oyun halısı ve çıngırak almıştım su an 4 aylık olmak Üzere 2 günümüz kaldı bende bekleyim diğerlerinden sıkıldı gibi artık yeni şeyler arıyor gözleri 😁
Arasannesi Birminikannesi o aylarda en fazla hışırtı,şıngırtı,ayna dıkkatlerini çekiyor.oyun halısı alabılırsınız.müzikli,ışıklı bir model olursa ilgisini çeker.hışırtılı kitaplar,zeka kartları,çeşitli çıngıraklar ayına uygun olur
Miniminikusum Birminikannesi benim bebegim 2ay 10gunluk çıngırak tarzı oyuncakları sallayınca bakıyor şu anda çokda ilgisini çekmiyor açıkcası, eliyle kavradıgı zaman işe yarayacak gibi bu oyuncaklar ☺️ Yani sizin bebiş 1aylık daha çok anlamaz oyuncaktan
asz Birminikannesi bu ayda dönenceler,çıngıraklar(özelikle renkli renkli olanlar pembe,sarı,mor vs..) çok ilgilerini çekiyor.2.aydan sonra da piyanolu oyun halısı(hatta halı ile 6.aya kadar vakit geçiriyorlar canım)