Aaysee92 çalışan anneler 16 haftalık rapor parasını ne zaman alıyoruz ? 8 hafta önce 8 hafta sonra olarak kullandım raporu. Sadece işyerinin muhasebecisine bildirdim başka yapılması gereken var mı? Ve bu süt ve analık parası için nasıl başvuru yapıyoruz-onlar ne zaman sonuçlanıyor ?
Busss Aaysee92 süt ve çocuk yardımı otomatik olarak yatıyor birşey yapmanıza gerek Yok. E devletten kontrol edin yatmıştır. Rapor parası ne zaman yatıyor tam olarak bilmiyorum Benim rapor devam ediyor daha
Aaysee92 Busss süt ve çocuk parası için başvuru yapmıyor muyuz yani 🤔 e devlet de başvuru bulunmamaktadır diyor. 🙄 neye göre yatacak ki
melike_esraa Ben rapor parasının doğuma kadar olan kısmını aldım bile e devletten takip edin 4a 4b işgörmezlik başlığından bakabilirsiniz ödenip ödenmediğine
Busss melike_esraa Doğum rapor parası öncesi ve sonrası olarak ayrı ayrı mı yatıyor. Bir yanlışınız olmasın 4a 4b işgörmezlik raporunda çıkan para çocuk yardım parası
Busss Aaysee92 hastane raporu sisteme işlediği an SGK da gözüküyor dendi bize. Ben 16 ocakta Doğum yaptım 25 şubatta yattı süt parası ve çocuk yardımı
melike_esraa Aaysee92 doğum olduktan sonra kontrol etti para bankaya yattı yazıyordu çok sürmedi doğumdan sonra
melike_esraa Busss ben 179 lira yardım parası aldım 300 lira çocuk parası ayrıca rapor parasını aldım ama bilemiyorum daha 🤷🏼♀️
Yedaarven Emzirme ödeneği doğumdan sonra 1 hafta içinde yatmıştı benim ona başvuru yapmadım. 300 tl olan için başvuru yapılıyor 1 2 ay içinde yatıyor. Doğum öncesi raporum bittikten 20 gün sonra, sonrası raporum da 35 gün sonra yatmıştı😊