Mrcemn Bu ay bizi neler bekliyor anneler neler yapıyor bebişleriniz. Benim oğlum emekliyor ayağa kalkıp tutunarak yürüyor 2 dişimiz var sadece bolca çığlıklar bıdı bıdı konuşmalar var bide uyku sorunumuz var 😑
Blackbird88 Mrcemn bizimde 3 gün kaldı oğlumun 10 aylık olmasına aynı şeyler bizde de var hiç yerinde durmuyor artık gördüğü her yerden tutunup kalkmak istiyor ve sürekli yanında olmama rağmen dişini, kafasını, çenesini çok vuruyor. 4 dişimiz var ☺️
Emine_1245 Bizde yarın 10 aylık olcaz inşallah. Bu saydıklarınız bizde de var artı birde yemek yemiyoruz 🤦♀️🥴. Üçüncü diş de cıktı galiba peşi de geliyor.
Sademm3 3 gün sonra 11 aylık olacağız bizde bu ay bizim için çok zorlu geçti uyku düzenimiz altüst oldu sabaha kadar saatbaşı ağlayarak uyanıyoruz 🥺3.dişimiz çıkıyor sanırım ondan yada atak haftası bilemedim 🤷♀️ desteksiz 40 sn falAn durmayada başladı biyerlerden tutunurken elini çekip ayakta durma çabası var buarada anne baba dede cici meme hadi buuu diyoruz şimdilik 🥰
Mrcemn Sademm3 Allah yardımcınız olsun bu ay atak dönemi 35 gün sürüyormuş atak diş herşey üst üste geldi
Sademm3 Mrcemn 35 günmüüüüü 🥺 Allah yardımcımız olsun gerçekten uykusuzluk çok yıpratıyor insanı huysuzluğuna alıştıkda birşekilde avunuyor uyanıkken ama gece öyle olmuyor
Emine_1245 Mrcemn . Evet bu ayda atak dönemi varmış. Çok zorlu geçiyor Biz de malesef. Yemek yemiyoruz hep mızmız hep tutunup kalkma gitme 🤦♀️
Mrcemn Emine_1245 aynen öyle bazen ağlıyor bazen gülüyor bazen uyuyor bazen uyumuyor bana bağlandı daha da keşfetme peşinde meraklı 😄
Pamuguum Bizde o uzun atak tüneline girdik huzurusuz uykusuz hele sabaha karsi ¾ civari basliyor mizmizlar aglamalar