Ayse_21 Hanimlar kizim dun alti aylik oldu ek gidaya basladim yogurt verdim benim sutumde yetmiyo ac kaliyoyo yani yogurt verdim birkaç saat sonra pure verebilirmiyim
Eesay Ayse_21 anne sütü yetersizse, formül süt ile destekleyebilirsiniz. 6. Ayda ek gıda doyumluk değil, tadımlık olmalı. Farklı besinleri beklemeden, üst üste verirseniz hangisinin alerji yaptığını anlayamazsınız, ağır gelebilir birden. 🌸🌸
GoGirl Ayse_21 verebilirsin ama 6 aylik olunca ek gidayla doyurmak zor olur mama takviyeside yapabilirsin sutun yetmiyorsa ac kalmasin kuzu
ErkekkAnnesii Ayse_21 formül süt verseniz daha iyi olur yada mama size kalmış çünkü ek gıda doyumluk değil şuan bebeğiniz için
ErkekkAnnesii Ayse_21 onu bilemem diş açlık vs her sebep olabilir ama açsa ortalığı yıkar zaten geceleri mama yada formüt süt verin o şekilde deneyin uyanması sizi istemesinden mi açlıktan mı başka bir sebepten mi anlarsınız
Ayse_21 ErkekkAnnesii kakasinida az yapiyo bide kakasi boyle yesil icinde sanki ip gibi sulu seyler var nedeni nedir
ErkekkAnnesii Ayse_21 kaka için bişey diyemem doktorumuz çişli bezini say demişti tabi ek gıdadan önceydi ama şu var her bebek bir değil kimisi hemen yer yemez yapar kimisi hergün yapmaz sulu şeyler dediğiniz nedir mukus gibi bişey mi iplerde eğer muz verdiyseniz ondan olabilir yeşil kaka da kan damlasından olabilir
iki_prenses_annesi201 Ayse_21 genlde aptamili öneriyr doktrlr.. Ama ben doktra sordgmda bebelac goldu da sölemşti bn bebelac gold nutri care kullnyrm memnnm tadı da güzel 🙂
Ayse_21 ErkekkAnnesii bisey olamz demi cok korkuyorum bebegim ac kalicak diye nolur bilgi verin bana 19 yasindayim tecrubeli deyilim
Ayse_21 ErkekkAnnesii çok korkuyorum bebegim ac kalacak diye sutum cok az bir memede 1 yemek kasigi kadar var doktora gidimmi yada hangi doktora gidim
iki_prenses_annesi201 Ayse_21 evet bnm kızım içiyor cnm şuan sürkli ondn içer.. Akis gbi zor bulunan mamaya dönştü bebelac gold
ErkekkAnnesii Ayse_21 yok canım bişey olmaz korkma öyle aç olsa bunu belli eder sende onun halinden tavrından anlarsın o ip gibi şeyler muzdan oluyordur canım bende oğluma muz verdiğimde ip gibi şeyler çıkıyor normal yani sütünüzüde sağın bi bakın ne kadar çıkıyor ona göre zaten takviye yapılır bebeğin aç olsa ortalığı yıkar canım çişli bezini say 4 5 çişli bez yapıyorsa yetiyordur birde kakasında mukus varmı ona bakın sulu şeyler var dediniz ya ondan dedim ama doktorunuza danışın gene en azından içiniz rahat etsin
incitanemmm Ayse_21 git canim bir cocuk doktoruna hem o da seni yonlendirir bebegin kilosuna gelisimine gore hemde icin rahatlamis olur. Benimde kizim 6 aylik oldu bu ay cok az kilo almis ama cok hareketli ve hala kusmalari cok oluyor elimden geleni yapiyorum ama olmuyor iste. Ek gidaya basladim bende insallah toparlar
incitanemmm Ayse_21 canim bende yeni basladim cok bilgim yok ilk bebegim internetten arastiriyorum bende. Instagram kullaniyorsan ek gida tariflerim diye sayfa var oraya bak tarifler icin. Birde bu uygulamanin alt tarafta bebek takip yazan yerde ek gida tarifleri var oraya da bakabilirsin guzel tarifler var.
incitanemmm Ayse_21 simdilik izledigim yolu anlatayim sana. Ilk once yogurtla basladim 3 gun yogurt denettim. Sonra yarim havucu buharda hasladim catalla ezdim 3 gun onu verdim azdan coga dogru arttirarak ver. Sonra patates,balkabagi verdim ayni sekilde haslayip catalla pure yaparak. Sonra havuc patates,balkabagini karistirip verdim. Dunde yogurda elma rendeleyip verdim cam rendeyle