BalOglum-45 Merhaba anneler.. bebeginize tuvalet egitimi verirken lazimlik mi, klozet adaptörü mü, alaturka tuvalet mi kullandiniz? Avantajlari dezavantajlari neler oldu acaba?
Ealisya BalOglum-45 benimki henüz 13 aylık tecrübeli eski bakıcıyım aynı zamanda ilk önce Lazımlık alın derim çünkü daha sevimli ve eğlenci buluyor çocuklar alışmaları daha çabuk olur tabi başlamadan önce mutlaka kendini ifade eden bir çocuk olmalı ve aşama aşama öğrenmeli bu durumu artık beze veda etmek gerektiğini ve büyüdüğünü ve kendine ait bir alanı olduğunu iade edin hatta ben şarkı bile söylerdim ki bu olayı oyun haline getirdiğimde sıkıntısız alışıyordu (çişimiz tuvalette kakamız tuvalete artık yapmıcaz altımızdaki beze) allah kolaylık versin.
teachersrn BalOglum-45 merhaba, ben ikisini de aldım ama tuvaletten çok korktu hiç oturmak istemedi o yüzden lazımlıkla başladık. Bir haftadır lazımlık kullanıyoruz ama çok uzatmadan klozet aparatına alıştırmaya çalışıcam
Zalimsin Klozet tipi lazımlık ve klozet adaptörü ikisi de kızımı çok korkuttu biz başlayamadık o yüzden
BalOglum-45 Ealisya cok sagolun. Ben de lazimlik dusunuyorum eve. Bir tane de arabaya koyaym anneme kayinvalideme gdersem orda kullanaym dyorum bilmyrm sacmaliyor muyum
BalOglum-45 Tuvalet egitimi kismi gözümü cok korkutuyor hijyen konusunda. Annemlere kayinvalidemlere gittgmde ne yapcm dye dusunuyorum🙈
BalOglum-45 Lazimligi sesli, klozet seklnde olanlardan mi aldnz yoksa sade sandalye seklnde olanlardan mi aldnz?
teachersrn BalOglum-45 benimki normal lazımlık. Sandalye gibi. Ona alışmasaydı farklı olanlardan almayı düşünmüştüm ama gerek kalmadı.