elmaliturta Anne sütü alan bebekler balık yiyebilir mi? Hep derler ya süt ve balık aynı gün olmaz diye. Aklıma öyle bir yerleşmiş ki şuan kafam karışık bi halde. Yediren anneler var mı? Ne balıkları yedirdiniz?
Srht elmaliturta bende bunu düşünüyordum kaç saat arası olacak falan diye doktorumuza sorsum anne sütüyle balık alabilir ama yoğurt falan yedirmeyin ogün bazı insanı bozuyor bazı insana birley olmuyor bebeklerde öyle ben risk almam bebekte vermem dedi!
Selinozgeenn elmaliturta balık taze ise balığın ardından hemen emzirebilirsiniz . Emzirilmeme durumu ne yazık ki yanlış bilinen bir durum dip balığıdır önerilmez dikkat etmeniz gereken tek nokta Budur 😌😌💕
elmaliturta balyanakannesielif 8 aylık olcak 8 aylık olduğunda verilebilir yazıyor listede önceden bilgi almak istedim
elmaliturta Deletedmom324 evet onu biliyorum somon yedirmeyi düşünüyorum en sağlıklı balıklardan biri. 8 aylik olmak uzere
elmaliturta Srht yani doktorunuz vermeyin mi dedi yoksa o gün süt ürünleri yemeden balık tüketsin mi dedi
elmaliturta Alyask aslında öneriyorlar ama benim kızım henüz pütürlü şeyleri yutmakta zorlanıyor onun için denemedim
happymum Biz haftada 1 gün muhakkak balık yeriz, oğlum da ek gıdaya başladığından beri minik minik verdim hep. Zevkle de yiyor üstüne de emiyor hiçbir sorun yaşamadık çok şükür.. çinekop, levrek verdim şimdiye kadar
happymum Normalde doktorumuz 9. Aydan itibaren balığa başlayabilirsiniz demişti ama ben genellikle tamamen yasak olan şeyler hariç her şeyden veriyorum az az