Limoncicegiiiii Kizlar merhaba günlük kullanım icin sadece süpürme özellikli robot süpürge arıyorum aynı zamanda çok yüksek fiyatlı olsun istemiyorum kullanan varsa önerileriniz nelerdir? İrobot anker.. bu markalardan kullanan varsa yorum yapabilir mi
Gunes55 Limoncicegiiiii onu sormamissiniz ama xiaomi robot wacum mop pro 2600 kusure dusmus bence fiyati coj makul. Ben 3100e almistim. Oy ben olem 😀
Rhk01 Limoncicegiiiii evimin kaç metre kare olduğu değilde tek şarjla kaç m2 yeri temizlediği önemli bu cihaz standart modda 60 m2 net alanı temizler. Yere sıfır eşyaların varsa orayı süpüremeyeceği için orayı m2 ye katmaz. Mesela
Deletedmom_50 Limoncicegiiiii roborock s5 max Roborock s6 pure Viomi v2 pro Viomi v3 pro Irobot roomba i7 Irobot roomba 976 Bunlar piyasada ki en güzel makinelerden.
Bsecill Limoncicegiiiii Eviniz oldukça büyük dolayısıyla pil gücü yüksek olan bir makine tercih etmenizi öneririm. Benim eviö yaklaşık 100 m2 civarı ben dreame f9 aldım pil gücü 5200 mah. Haftasonu en yüksek güçte çalıştırdım ev yarım kaldı daha düşük güçlü bir ürün sizin işinizi pek görmez bilginiz olsun
Deletedmom_50 Limoncicegiiiii viomi v2 pro ve roborock s5 max ikisini de kullanıyorum. İkisinden de çok memnunum.
Ipegim Limoncicegiiiii xioami vacuum mop çok memnunum üst modelinden daha güçlü emiş gücü var tvsiye ederim
beybi11 360+ s9 kullanıyorum çok memnunum. Ama bu moplu. Ayni markanın sadece süpürme yapan makinelerine bakabilirsiniz
birboncukannesiiii Limoncicegiiiii mi robot vacuuuuuummmmmm öneririm. Ortalama 100/120 metrekare evim. 1saatte bitiriyo hemen hemen. Çorabımı bile süpürmüş içine 😅 bendeki beyazı ama siyahı dahabuygun olabiliyo. Anneme bakıyorum şimdi. Siyahı 2500/2600. Ben 2800e beyaz almıştım.