ElaEsma Kızlar bebek gelişiminde 2 aylık bebek cisimleri tutabilir elini uzatabilir yazıyor benim kız elleri eskisi kadar olmasada yumruk şeklinde ve ağzında çogu zaman 🤔 sizin bebekleriniz ne durumda 2 buçuk aylık bebeği olanlar cvp verirse sevinirim 🤗
Yzn ElaEsma eli agzında hep cop cop ses cıkararak emiyo sonra iyice sokmaya calışıyo midesi bulanıyo o halleri cok tatlı cisimleri tutma flan yok daha 2 ay 13 günlük oglum
Ilknurutku06 ElaEsma benimki 2 ay 20 günlüķ oyun halisindaki oyuncaklara el uzatıyor ama tutamıyor daha. Bugün denedim eline oyuncak vermeyi tam kavrayamadı
Aksa ElaEsma benim kızımda 2 ay 15 günlük eline verdiğim şeyleri tutuyor bir daha bırakmıyor 😂 ama genelde eli ağzında ve cuk cuk emiyor sanki aç bırakmışım gibi henüz el uzatma gibi bi refleksi olmadı tabi
Ayca11 Yzn bizde 2 ay 4 günlük olduk ayni şekilde elini emiyor yalıyor dün bas parmağını yakalamıştı cuk cuk emiyordu 😬 bizimde tutma yok cisimleri 🤷♀️3. Aydan sonra olur herhalde daha küçük ama takibi çok iyi zeka kartlarına takip ediyor 👀