cileks Arkadaslar bebegim istahsiz 6 aylik. Ek gida icin isinize yarayan bi kitabiniz var miydi elinizin altinda ?
Tortilla_ cileks Ben almadım canım. Instagram dan bakipta yapıyorum. Alıp kullanan vardır belki. Üstte kalsın 🌼
Kahvedelisi cileks bana doktorum önerdi bende aldım bu cocuk ac kitabı, tariflere baktım güzel seyler var ama internetten de rahatlıkla bulunabilecek tarifler aslında yine de insan kendini güvende hissediyor elinin altında kitap olunca
Cgdmltr93 cileks söylediğiniz 3 lü kitap seni hiç bir işe yaramıyor her tarifte pirinç unu irmik muz v.s var hep muhallebi. Ben beğenmedim tariflerini. Bence gerek yok
Kahvedelisi cileks alerjik bebekler için tarifler var evet ama cok detaylı bakmadım o kısma açıkcası ☺️
cileks Cgdmltr93 acikinca yer falan var ya o 3 lu yu mu begenmediniz ? Internette o kadar ovmusler ki siparis vermeyi dusunuyordum
Cgdmltr93 cileks hiç gerek yok yine de siz bilirsiniz. Yardımcı olabileceğim bişey varsa bana sorabilirsiniz hatta tarifler bende var atabilirim size
Ella_ cileks aynen 6. Aydan itibaren kahvaltı ana yemek ara öğün mamalar. Onun dışında peynir yapımı bebek salçası bisküvi yapımı falan da var. Bende bir kaç kitap aldım ama en çok bu kitabı beğendim👍🏻