Tugcesilam Kızlarrrrrrrrrrrr beneğim 2.5 aylık hala regli olmadım ne zaman olurum sizler ne zaman oldunuz inşAllah hsmile falan kalmam gerci kondomla korunuyoruz ama offf biran ewel hasta olup şu kilolarımdan kurtulmak istiyorum 🥺
Mom24 Tugcesilam ilk 1 yıl normalmiş ama ben sezaryen oldum 4 ay önce 3 kez adet oldum adetim düzenliydi fakat bu ay hala olmadim ve 5 gün gecikmem var😤
serebro Tugcesilam 2.5 aylık daha yeni 9 10 ay olmayanlar biliyorum. Adet olunca da kilolardan kurtulunmuyor ki😅 diyet şart. 1 seneye kadar olmamak yada olupta düzensizlik yaşamak normal. Kendinizden eminseniz hamile kalmazsınız yine de arada test yapıp teyit edin😁
Gizzy Tugcesilam kızım 7 buçuk aylık hala regl olmadım ben de. Bu ay bi lekelenme, ağrı, sinir geldi gitti olmadım yine 😬 ben gebelik testi yapıyorum arada Allah korusun anlayamayız 🙄
Tugcesilam serebro off ya kilolardan kurtulma derken şişliklerim gitse barş rahatlasam bi aman olması dert olmaması dert 😂😂😂
Defne_fatma41 Bende doğumdan 1 ay sonra bir kere oldum 3 ay oldu daha olmadım çok dikkat etmeme rağmen hamile olmaktan da korkuyorum doğum depresyonunu hala üzerimden atabilmiş değilim
Tugcesilam Defne_fatma41 ben hşc olmadım daha kıxım 2.5 aylık bnmde lohusalıkta boynum terliyordu geceleri bluzum ıslak uyanıyordum 50’dannsonra gecer dedim ama hala gecmedş inşAllah gecer
Aybars2020 Tugcesilam aynısını yaşadım. Normalde hiç terleyen bir insan değilim ama her gece uyandığımda terlemiş oluyordum biraz azaldı benim ama umarım tamamen biter. Bu arada 2 ay 22 gunluguz
Busrabektas Tugcesilam 2.ay bitiminde adet olmaya başladım ben, kızım 6 aylık bu ay olmadım hamileyim:) dikkatli olmakta fayda var. Ama 1 seneye kadar olmayan da varmış.
Alparslanim Tugcesilam 11 ay önce doğum yaptım doğumdan 3 ay sonra adet oldum ama öyle böyle olmuyorum saatte 1 ped değiştiriyorum ve acayip ağrılı geçiyor ama kilo veremiyorum ya