Merhabaa güzel anneler. 18 aylık bir bebeğim var. Bebeğimin 1 ay kadar önce bir kabızlık sorunu başlamıştı ve kabızlıktan sonra popo kısmında yaralar başladı. Bununla ilgili doktora göründük verdiği kremleri denedik fakat iş kabızlıktan çıkıp tuvalet yapma korkusuna dönmeye başladı ve popo çevresindeki yaralar hiç iyileşemedi. 10 dk da bir tuvaletini yapmamak için kendini sıkıyo sıkarken altına kaçırıyo altını temizleyip tekrar kremler sürüyorum 10 dakika sonra tekrar kaka yapmamak için kendini sıkıyo ve yine altına kaçırıyo derken biz sürekli aynı döngünün içerinde debelenip duruyoruz. Genital bölgesinden popo çevresine kadar her yeri kıpkırmızı durumda haftalardır. 4 doktora göründü hepsinin verdiği ilaçlar kullanıldı kesinlikle altını ıslak bırakmıyorum şampuanla temizlemiyorum sadece çişini yapmış olsa bile suyla temizliyorum hatta gün içinde bezsiz gezdiriyorum ki hava alsın diye ama bir türlü çözüm bulamadım. Canı acıdığı için tuvaletini yapmıyor tuvaletini yapmayınca kabızlık sorunu oluyor. Çok yoruldum bebeğimin bu halini görmek beni çok daha üzüyor. Aranızda böyle bir durum yaşayan oldu mu, bu pişikle ilgili öneriniz ne olur ? Çok ihtiyacım var yardımlarınıza 🙏🏻