Ruyaaa Arkadaşlar benim bebegim 2ay 23 günlük bogmaca oldu hastaneden taburcu olali 1 hafta oldu. 1 haftadir hastalik yuzunden agzina bakmayi unuttum ve pamukcuk olmus yara olmus cok kotu simdi ememiyor :( karbonatli su ile sildim baska ne yapabilirim oyle agliyorki icim gidiyor.. Mamayi kasikla verdim meme mi hic tutmuyor zaten..
Baharimo Ruyaaa bize doktorumuz mikostatin adlı bir ilaç vermişti, iyi geldi. Bir de her emzirme öncesi ve sonrası göğüs ucunuzu da silin mutlaka, ben başlarda silmediğim için hem benekte tekrarlamıştı hem de göğüs ucum yara olmuştu...
Saniye Ruyaaa canım bunun için doktorumuz bize ağız spreyi verdi hemen geçirdi hemen geçirmeye bak yavrucak ememez ağzı acır geçmiş olsun
Ruyaaa Baharimo karbonatlisu ile misiliyordunuz gogsunuzu ben oyle yapiyordum ama hastalik vs girdi araya silmeyi unuttum normalde hergun dus aliyorum ozellikle temiz olmasina ozen gosyeriyorum ama sanirim gogus pedi kullanmakta pamukcuga sebep oluyormus mecbur kullaniyorum onuda benim gogus kanallarim genis sut siziyor..
Baharimo Ruyaaa karbonatlı su canımı acıtmıştı ben mikostatinle sildim, zaten bebeğin ağzına da sürüldüğü için emmesinde bir sorun olmuyordu.. umarım en kısa sürede iyi olur bebeğiniz
Saniye Ruyaaa evet geçirdi çok iyi geldi spreyin adı candı-pak ben doktoruma mesaj atmıştım oda bu spreyi almamı söyledi
Kubrahafsa Bize hic yaramadi mikostatin attim cope hergun 2 3 kere karbonatli suyla sil her mamada emzirmede 1 cay kasigi ilik su ver kalinti kalmasin agizda kalan sut yada mama kalintisi pamukcuk yapiyor