Esraugur2310 Kızım 3 ay 19 günlük sabah kakasını yaptığında saç vardı bissürü o kadar çarşafını yastik kılıfını değiştiriyorum yine de olmus 🥺 ne yapabilirim acaba saçları çok dökülüyor ?
Dadam Esraugur2310 o aylarda oluyor canım, çok problem değil ama yine de ellerini kontrol edersin sık sık
BaraninAnnesi Esraugur2310 bisey yapamazsınız malesef. ister istemez agzina giriyor bebeklerin yada ellerinde oluyor ellerini ağızlarına alıyorlar. Gördükçe toplayın temizleyin 🤷🏻♀️
Esraugur2310 Mom9 Oğlumun bu kadar dökülmüyordu ya😒 kucagimiza alıyoruz bizim bile ustumuz saç oluyor
Esraugur2310 Dadam kontrol ediyorum ellerini devamlı kakasini da zor yapıyor kabizlik gibi sorunumuz var fitil kullaniyoruz suan 5 gunde bir anca öyle yapiyor bir sorun olur mu acaba 🥺
Esraugur2310 Mom079 Oğlumun bu kadar değildi. Kızımın felaket dökülüyor kakasini yapamıyor zor yapiyor fitil ile yani sorun teskil eder mi acaba saclar
Esraugur2310 Dadam Doktorumuz verdi canim poposunda zar varmis 1 ay boyunca 5 günde 1 fitil koyucaz sonra tekrar bakilacak poposuna duruma göre çocuk cerrahına yönlendirecek
Mom079 Esraugur2310 yok cnm saçla alakası yok onun. Benim oğlum saçlarımı çok oluypr hala kakasından çıkıyor arada saç
Dadam Esraugur2310 anladım canım geçmiş olsun, saçlarla ilgili bir sorun olacağını düşünmüyorum, pek de elde değil yani saçları yutmaması, çoğu bebek yutar.
Esraugur2310 BaraninAnnesi ya benim hamileyken hic dökülmedi doğumdan sonrada hemen dökülme olmadi kizim 3 aylik oldu iste 2 haftadir felaket saçım dökülüyor deli oluyorum etrafta bir tel saç göreyim hemen supurgeye kosuyorum ne olucak böyle bilmiyorum
Erenela_ Esraugur2310 kediler için tüy toplama aparatkarı varya onlardan al istersen senin görmediklerinde yapışır temiz kalır
Esraugur2310 EmineYilmaz evet kendi saçı belli oluyor kakasinda zaten ama kakasini yapamiyor kac gün o yüzden korktum sorun olur mu diye sonucta o saçı hemen atamıyor.