Borasmomy Eslemsi_04 yumurta labne salatalık ceviz pekmez bazen içine muz ya da yumurta yulaf lapası içine meyve koyuyorum pekmezle tatlandırıyorum canım pankek muzlu ya da peynirli krep yapıyorum otlu omlet falan filan 🙆🏻♀️
Eesay Eslemsi_04 zeytinli, lorlu omlet, patates tostu, elmalı tarçınlı ya da muzlu pankek. Yanında mutlaka bir meyve ve üzerine pekmez veriyorum. Bazen ıhlamur, bazen kendi yaptığım erik, üzüm suyu ya da mandalina suyu veriyorum yanında
Bgmbgmbgm Eslemsi_04 patates havuç rendeleyip suyunu sıkın. İçine yumurta sarısı biraz kıvam vermek için yulaf unu yada siz ne kullanıyorsanız bebeğiniZe o undan. Lor peyniri biraz yada kaşar.. karıştırın bunları. Tost makinesinin arasına yağlı kağıt koyun harcınızı biraz ince olcak şekilde yayın pişirin. Enfes🤩 omlet yapıyorum, içine yoğurt biraz ruşeym lor maydonoz koyuyorum bazen hippin bebek ekmeğinden de içine ufalıyorum. Arkalı önlü tereyağında pişiriyorum pufi pufi oluyor👍🏻
MugeAtlas Borasmomy bunları ufak parçalara bölüp mü veriyorsunuz acaba? Çatalla ezdiğim sebzeleri bile bazen boğazına kaçırıyor 😔 8 ay 10 günlüğüz
Eslemsi_04 Eesay teşekkür ederim canım 🌸pırtakal suyu veriyomusunız axaba ben bi ara mandalina suyu falan verdim pişik olmuştu 🥺🥺
Borasmomy Eslemsi_04 aa sevmeyen bir bebiş oğlumun önüne 7 24pankek koy geri çevirmez çılgın patates tostu da yapıyorum onu da seviyor canım yulaf lapası da tam bir kurtarıcı diyebilirim hem besleyici yemediği meyvelerden koyuyorum öyle bile yiyor 😋
Borasmomy MugeAtlas ben ilk püre verdim canım ama sonraları ezmedim bölüp verdim 8aydan sonra tabi öğürmeleri çok oluyordu ama panik yapmadan sakin sakin muz çok işe yaradığını düşünüyorum katı yemesinde küçük parçayı elimle ezip yanlara koyardım hem çiğnemeyi öğrendi hem de öğürmesi geçti diyebilirim 11aylık olacak bebeğim
Borasmomy Eslemsi_04 2yemek kaşığı kadar yulafı biraz suyla pişiriyorum soğumaya alıyorum içine meyvesini eziyorum ya da rendeliyorum isteğe göre pekmez ceviz canım