afrikaharitasi Arkadaşlar merhabalar, oğlum 4 aylık 3. Aydan beri kakasını yapamıyor. Doktor 10 güne kadar normal dedi lakin çocuk 1 haftadan sonra ıkınmaya rahatsz olmaya başlıyor mecburen fitil veriyorum ancak fitille yapmaya alışmasını istemiyorum. Sadece anne sütü alıyor. Aynı durumu yaşayan, bu problemi çözebilen var mı?
cerenduran afrikaharitasi benim de her gün 3 kere yapan çocuğum haftada 1 yapmaya başlamıştı. doktor aynen böyle demişti ama çocuğum rahatsız oluyordu. daha çok su içtim, kayısı ve balkabağı yedim. youtube dan Ayşe Öner'in gaz masajını yaptım işe yaradı
Lna afrikaharitasi bende bi ara yaşadım siz armut kayısı vs biseyler tuketin şimdi biz 4 gün de birdi şimdi sürekli bunsekilde tuketiyirum 2 gün de bir 2 kere yapıyor bende bunu burdan öğrenmiştim inşallah sizdede ise yarar
Yasemintutku Merhaba benim yavrumda öyle en son 8 gün oldu götürdük orda yaptırdılar...bu zamana kadar 5 günde bir yapıyordu...bu süre bile tedirgin ederken8 gün olması korkuttu...merak etmeyin kusma ve ateş sürekli ağlama ve karında def gibi gerginlik olursa getirin dedi...şuan kaka yapmayı bilmiyormuş....ama benim içim hiç rahat değil