Ozgul321 Selda3433 damlası ilk kullandığımdı benim bizde önce etki etti ama bi hafta fln sürdü sonra işe yaramadı isterseniz kullanın önce onu ama etki göstermeleri bir hafta on gün sürüyor bu kadar süre kullanım sonra etki edip etmediğini ablarsınıx eger etkısu olmaSa bırdr colex ı denersınıx denedıgıjıx hrrsey bır hafts on güne asıl etkısını gösteriyor aklınızda olsun bı kac gün kullanıp etkı etmıyır demeyın 🥰
Neslihantrkk Selda3433 ona çözüm bulmaya çalışırken bile yıpranıyorsunuz .evde piyasadaki bütün gaz damlaları var bitki çayları kiraz çekirdekleri ay ne denemedim ki iki günde bir sinirimden oturup ağlıyorum . Benimkide 4 aylık doğduğundan beri aynı
Nurnurr Malesef benimkide aynı . 3.5 aylık oldu hala geceleri ıkınıyor relaktaz kullandık 3 aya kadar gazı biraz azalttı ama gece ıkınmaları bir türlü bitmedi. Gece uykuları malesef böyle geciyor. Masajda yapıyırum düzenli ama geceye hiç bir faydası yok.Çözümü bulan yaZsın.
ipekk05 bburcu merhaba bizde colex kullanıyoruz fakat şurubu verdiğimde kakası koyu yeşilimsi oluyo vermediğimde normal renkte oluyo sizdede böyle oldumu acaba bıraksammı bilemedim ya
Nurikooo Benim de 1.5 aylık kızım, bi kaç haftadır biz de ıkınarak uyanıyoruz, uzun uyku hiç uyuyamıyor yavrum🤷🏼♀️🥺4 saat faln uykuya başlamıştı gece. Artık uyuyamıyor😒