BirAnneBirBebekkkKk Anne sütü ve mama olarak devam edeceğiz hangi mamalar iyi önerdiğiniz mama var mi güzel anneler
Organikumos BirAnneBirBebekkkKk baby boat yada golden goat tavsiye ederim içerikleri temiz bizde her ikiside gaz kabızlık yapmamıştı.
GunesliHayat BirAnneBirBebekkkKk doğum yaptığımda meme+mama olarak gidiyorduk.şuan mama ve ek gıda.başından beri hipp combiotic kullanıyoruz.
Asel8 BirAnneBirBebekkkKk bebelac iki kızımda da kullandım kullanıyorum çokta memnunum çok severek içtiler ve kabızlık gaz gibi problemler yaşamadım 3 ayına kadar vardı tabi gazları ama damla kullandım
Hatce1344zm Hipp organik combotic Baby goat Bebelac gold Bebelac En iyi mamalar bunlar gaz ve kabızlık yapmıyor sindirimi kolay mamalardir kuzum .
FatmaKrbkl BirAnneBirBebekkkKk benim oğlum uzun süre hastanede kaldı o zamanlar sütün yetmediği yerde aptamil veriyorlardı bende evde aptamil ile devam ettim iki farklı doktor takibindeyiz ikisi de aptamil önerdi 🌺
94z-20u BirAnneBirBebekkkKk biz similac veriyoruz doktorum da anne sütüne en yakın mama dedi gaz ve kaka problemi yaşamadı şimdiye kadar çok memnunuz