05ay05az20e1sra14na9di3r27 Kızlar hipp bebeğimi kabız yaptı. Sma ya geçtim o da ishal yaptı ne yapayım sizce
Organikumos 05ay05az20e1sra14na9di3r27 Ben baby goat kullanıyorum katkı maddesi vs yok. İlk geçişimde biraz sindirimde zorlanma olmuştu ama sonrasında gaz kabızlık olayı direk çözüldü. Mamalardaki palm hurma konala yağı sindirim için biraz sorluk çıkarıyor onların olmadığı mamalar denemeni tavsiye ederim keçi sütü bazlı vermek istemezsen similacta da yok biz ondada rahat etmiştik.
Candy1907 05ay05az20e1sra14na9di3r27 Bebelac gold deneyin bir de. Hipp bizde de kabızlık yapmıştı, Bebelac gold iyi geldi
230820 Canım aptamil hip bebelac hepsini denedik hiç yaramadı şimdide evolvia aldık bir eczacı arkadaşım önerdi yeni bir gündür veriyorum inşallah yarar denemeden bulamıyorsun hangi mamanın yaradığını 😔
Organikumos tardis ya ahahaha vallahi sürekli karşıma mama gönderisi çıkıyor niyeyse artık baby goat demekten ben sıkıldım ya söylicem sponsor falan olsunlar bize ahahaha 😂😂
Organikumos Eecc diğer mamalar gibi içinde soya lesitini yok diye tam anlamıyla çözülmüyor suda keçi sütünün fazla yağı telve gibi biberonda kalır genelde ama bu aldığı vitamini vs etkileyen bir durum değil ilk kullandığınız zaman bilmeyince şaşırtıcı oluyor söyliyim dedim 😊
tardis Organikumos kesinlikle para almak lazım😁 ben yine golden goat aldım. İleryen zamanlarda baby goat denicem👍
GozdemHilal Benim oğlum da 14 günlük 5., gün bugün kakasını yapamiyor doktoru aradık 7 güne kadar normal dedi şu an bişey yapmıyoruz bekliyoruz ama acaba mamadan mi oldu ki humana kullanıyoruz var mı fikri olan???
Organikumos tardis bende 2 gündür golden goat kullanıyorum baby goat bulmak zor biraz hep toplu alırdım unutmuşum resmen. Biraz fazla çalışıyor bağırsakları benim kızın bunu içince ya ama hayırlısı bakalım 😂