Sareninannesiiii elma111 benim ki 5. Ayını bitirdi hala dönmüyor 😂 doktorumuz daha keşfedememiştir bazı bebekler dönmeyi ilgi çekici bulmazlar dedi
Sabriyeillke elma111 yavas yavas 4.bucuk 5aylarinda donduruyordu kenduni yarim sekilde tam anlamiyla 5.bucuk aylikken basladi
SBBGurLek elma111 benim oğlum da 3 ay 14 günlükk 💕😊 hala dönmüyor benimkid ama karşı komşumun oğluyla 39 gün var aralarında bugünlerde dönmeye başlamış gördüm
Betuldr Bebekler genelde 4.-7.ay arası dönerler diye biliyorum. Benim oğlumda 5.ayini bitirdi ama henüz donemiyor ama sanki çabalıyor gibi 😃
Sisi elma111 3. Ay 20 gunlukken birden dondu. Ondan oncede yarim donuyordu.suan 4 ay 23 gunluk hem sirt ustune hemde yuzustune iki turlude donebiliyor. Ama sen buna bakma her bebek farkli mesela benim yegenim 7. Ayi bitmek uzereyken dondu
aysegull elma111 3,5 aylık sırtüstünden yüz üstüne döndü. Daha yüzüstünden sırt üstüne dönemiyor 4,5 aylık
Aybk elma111 2.5 aylıkken dönmeye basladı canım, yana, birde yüzüstü dönüyor, bazende geri kendini normale ceviriyor