Momyyyy Merhaba, kızım 7 buçuk aylık sallanarak uyuyor hep ve sallamayınca uykuya geçemiyor ve ağlıyor illa sallamam lazım. Artık yavaş yavaş sallamayı bırakmak istiyorum nasıl bırakabilirim ?
tugbamusalp Momyyyy çok uykusu geldiğinde yatağa yatırın sevdiği müzikleri bulmaya çalışın müzigi açıp kendi kendine uyumasını bekleyin yavaş yavaş alışır
ErkekkAnnesii Momyyyy benimde oğlum 7.5 aylık 3.5 aylıkken sallamaya başladım anne sütü alıyor ve emip yatırırdım 2 haftadır yanına uzanıp memeyi öyle verdim uyudu hep böyle yaptım ayağıma hiç almadım uyumuyorsada huzursuz değilse uyutmadım uykusunun daha da gelmesini bekledim uykusu geldiğinde ellerimle oynatmaya başladım ki çok seviyor zaten yada popoya pıt pıt yapıyorum hemen uyuyor bir kaç gündür gene huzursuzdu sallamak zorunda kaldım ama gene emerek yada pıt pıt yapıyorum öyle uyuyor uyku arkadaşı alıp denicem birde kendi kendine uyumasına yardımcı olucam ayağınızda sallarken ritim indirin gün gün sonra sallamadan pıt pıt yapın bu şekilde de bıraktırabilirsiniz belki bir kaç kez denedim oldu tabi her anları bir olmuyor bazen işe yarayamayabiliyor sabredin ve deneyin sürekli illaki bir süre sonra işe yarar diye umuyorum
Eymenbaby Eymenbaby benim oğlum 3 aylık yeni bıraktım bende sallamayı önce kucağımda biraz sakinleştiriyorum hafif sallıyorum gözleri kapanmaya başlayınca dalmadan yatağına koyup pışpışlıyorum bir kaç gün direndi ama alıştı arada ay farkı var işe yarar mı bilmiyorum ama bi deneyin isterseniz
tugbamusalp Eymenbaby ben ilk zamanlar kendi kendine uyumasini bekliyordum uyuyordu 5 aylık olduk disimiz çıktı çok huzursuzdu hamaginda salliyordum ama şuan yine kendi kendine uyumasını sağlıyorum
Paramedikelif Bildiğim kadarıyla kademeli olarak azaltılması lazım hızını düşürerek ınstagram da bı sayfa vardı bulursam ataym ben
Dyunak Bizde de aynı 6 aylık olacak illa sallamamı istiyor sallamazsam çok sinirleniyor ağlıyor uyuyamıyor