Günaydın anneler oğlumun boluk uykusu arasinda tele bakabildim. Atak mi yine mi dış anlamadim ben hem hareketlendi çok yurucek tutunuyor hemde disten muzdarip ben :( bizim oglani sabah. 6da emdrdim yeni 7 olmadan uyandı memem acıyor sızlıyor krem sürdüm emzirmeden unutmaya çalıştm direniyor istiyor cok emince batıyor ısırmış ikisi de cok korkar oldum korkamadan dayanmaya çalışmam lazım da bazen dyorum annem de dedi anlar oyun yapar daha guzel emiyor da kimi zmaan kasılıp kalıyorum agladim aksam meme kanaması varken bi bebek emmek ister mi bu kadar.? Anlamiyolar dersiniz evet ama aci çeken biz anneler dinlensem diyorum olmuyor isguc bitmiyor evde kaynanam da cok yapamıyor benden beklediği için ama zorlamıyorum kendimi Oğlum için, artık emmesin dye dua eder oldum hani 2 yasina kadar uygun dedi doktorumuz bunu yasayinca anladım. DIyemedim meme sorunu var nefesim gdiyor :( bazen birakmasi da burnu sıkınca cikartiyo da ah çocuğum napcam dyorum. Biberon da denedim içemiyor kaşıkla veryorum sut devam sütü pinarin olan .Biberon derdim kurtarıcı bana .emzirmek cok güzel duyguuu ama tarifi acı emek yorgun olunca . Nazlanıyor huy olarak da aglama rolu başladı. Gelisim parcasi dye okumuştum nette ama benzeri var mi ?
Iateksiz geliyor kızlar.. Benim gibi yaşayanlar burda mi .bi düşünce desteğinz varsa moral olsun😊😂🤲