MuhammedMusa Kızlar bebeğim beş buçuk aylık bugün bir beyazlık farkettim iyice baktım beyaz diş gibi duruyor. İlk ön alt ya da üst gelmiyor mu ? İlk dişler yandan çıkar mı ? Kafamda deli sorular 😂
reynwoman MuhammedMusa yaa aynısı benım kızımda da var 6 aylıj oldu daha bugün bende bunu merak ediyordum 😬
bjkbb MuhammedMusa eger dişse o beyazlık olabiliyor canım. Benim kızımda ilk yan dişleri çıkarttı vampir gibiydi😃 doktor sırası değişebilir dedi daha sonra alttan ve üst ortalar çıktı
momaysegul MuhammedMusa diş olmasa da çıkar her bebeğin diş çıkarma sırası tabi ki farklı ama 0 6 ay erken bi süre
AbrhamH Yok kuzum o damsk gelişiminde de öyle görünüyo. Benimkininde bembeyaz olup kabarıyodu ama diş çıkmadı. Baya zaman grçti ortalar çıktı alttam hatta çarpık 😂🤦♀️🤦♀️
MuhammedMusa Yaa bende eşime diş değildir dedim. Hatta kaşıkla vurdum öyle ses falan çıkmadı. Ama öyle kabarma falan değil beyaz bi pamuk gibi değişik Bişi çözemedim 🤷♀️
AbrhamH MuhammedMusa beyazlık görmüştüm doktorumuz kabarcık şeklinde oluşumlar oluyo demişti ama bilemedim sizinkini. Dişte ses oluyo. Hatta ben denize gitmiştik denizde öyle ağladıki damağında diş var sandım baya mutlu oldum ama değildi :( sonradan çıktı benimkinin baya kaşındıktan aykar sonra. Heralde 8den fazla vardı
reynwoman MuhammedMusa yok henüz cıkan diş yok ama anlattıgınız gibi üst damağında sol tarafta böyle diş gibi beyaz bi kabartma var ama diş değil ama baya bi şişmiş ve son bir haftadır aşırı mızmız uyumuyor sabaha kadar
MuhammedMusa reynwoman bizim ki de öyle valla. Çok mızmız sebepsiz ağlıyor ve salyası çok fazla sadece dişe yoruyorum bende
MuhammedMusa kupseker heyecanlandım görünce ama şaşırdım da yandan görünce 😂 tabi henüz diş olup olmadığını da bilmiyorum 🤷♀️
reynwoman MuhammedMusa aynen benimkide öyle ağzı baya akıyor artık inşallah yakında gelir de rahatlarız diş bekleyen bebe anaları olarak 🙏😆 bide 6.ay aşımızı olduk sabah inşallah oda iyice beter yapmaz 😪