Ardenuraz Allah aşkına çok takıyorum buruşukluk geçer dediler 6.5 ay oldu doğum yapalı geçmiyor. Gòbegi buruşuk olup zamanla düzelen var mı yoksa bunun dönüşü yok mu tek çare karın germe ameliyatı mı yaşayan anneler var mı benim gibi 😔😔
Maybeoneday Ardenuraz canım benim de öyleydi 13 ay gecti yavas yavas düzeliyor. Sıkma canını sen tek derdimiz bu olsun 🥰
Zuleyham Ardenuraz acı gelebilir ama benm kızım 17 aylık ve göbeğim aynı emzirdiğim için de diğer yerlerimde sündü dediğin gibi nene gibi oldum ama yapacak bişey varmı ..? Sporla düzelir düzenli spor yaparsan hepsi gider canım burusuklık göbek hiçbişey kalmaz ama çocukla düzenli spor yapabilicekmisin ben yapamadım tek basıma baktıgım için eşimde sürekli işte zaten ünlüler çoğu neden cocuk doğurmuyor vücudum bozulur diye e doğum bi bi can dünyaya getiriyosun normal yani boşver hiç takma kafaya ben alıştım artık 😂
Ardenuraz Maybeoneday gerçekten mi geçmesi için bir şeyler yapti n mi canım böyle nine göbeği gibi görünce kendimi çok moralim bozuluyor 😔
Ardenuraz Maybeoneday Maybeoneday göbek deliğim benim dışarı fırlamıştı aşırı büyüktü karnım bebeğim de büyük doğdu ondan dolayı deformasyon çok oldu inşallah geçer canım seninki gibi buruşuk muydu peki ?
Maybeoneday Ardenuraz evet canım benim de aynı anlattığın gibiydi kızım da iriydi kilom yoktu karnım cok fazla büyüdü sadece . Sonra da böyle buruşukdu zmanla buruşukluk azaldı ama yinede var biraz 😂
Alparslan_1008 Benim de buruşuk çıkık bi göbeğim vardı üstelik çok çatlamıştım ama 2 aydır, 2 günde bir spor yapıyorum 20 dakika kadar göbeğime streç film sararak gözle görülür azalma oldu tabi hala var ama sabır işi 😊
Alparslan_1008 alerjikbebekannesi spor yaptıkça azaldığını fark ettim geçmez tamamen ama en aza iner diye düşünüyorum . Bide spordan sonra da hint yağı, badem yağı, Hindistan cevizi yağı ve zeytin yağı karışımı yaptım onunla masaj yapıyorum göbeğime çatlaklar için baya azaldı
alerjikbebekannesi Alparslan_1008 tamamen geçmeyip azalmasına bile razıyım çok afedersiniz bizim sıpa çıkmamaya inat ederken genital bölgem bile çatlamış doğumda 😂sağolun 🙏🏻