Gzdhmzstkryl Bebegim 1 ay 25 günlük dogdugundan beri cok kusuyo doktora goturdum ama normal dedi sizinde bebekleriniz böylemi yada böylemiydi
Gunsss Gzdhmzstkryl ayyy benim oğlumda öyleydi daha memeyi bırakmadan kucağımda kusardı doktor doktor gezmiştim ama 3. Aydan sonra azaldı baya çok şükür 🙏
Browni_61 Gzdhmzstkryl 1 ay 1 haftalik bebgim yediginde geri ciksrtiyo bazen peynir kesiği gbi kusuyo
MuhammedMusa Gzdhmzstkryl beş buçuk aylığız hala kusuyor canım. Tabi ilk aylara göre yine iyi artık günde beş altı kez değiştirmiyorum 🤦🏼♀️
Gzdhmzstkryl Browni_61 peynir kesigi gibi sutun yaradigini gosterirmis benimki bazen oyle bazende ictigi sutu direk cikartiyo sanki
Gzdhmzstkryl MuhammedMusa vallaha durmadan kiyafet degistirmek zorunda kaliyorum . Onuda gectim bebegim kusuyo doymuyo korkuyo.bide nolcak bilmiyorum
MuhammedMusa Gzdhmzstkryl canım sabredeceksin başka çözümü yok. Ben hep bu günler bitecek diye teselli ettim kendimi 😅
Yasmincrn Bebeğim 5 aylık kusması devam ediyor . Emzirdikten sonra hemen yatırmayın reflüden kaynaklanıyor olabilir midesi tam gelişmediği için sıvı geri yukarı çıkıyor fazlasını çıkartıyor.
BirEylulMeselesii Yasmincrn bizimki de tam tersi yatırınca olmuyor kucağa alınca kusuyo yavrucak:) o yüzden emzirdikten sonra yatırıp kendi haline bırakıyorum biraz sonra alıyorum kucağıma :)
Yasmincrn BirEylulMeselesii hareket ettiğinde daha çok kusuyor kızımı ne zaman kucağıma alsam hemen çıkartıyor 😂 demek istediğim emzirdikten sonra hemen yatırmayon bi 10 15 dakika dursun kucağınızda sindirsin sonra hareket ettirin 😂 kusması şuan bbeğinizin normal ama inşallah ilerlemez çok zor 2 saatte bi üstünü değştiryprum bazen yatarken ben farketmeden kusuyor üstünü ıslatıyor üşüyecek dye aklım çıkıyor artık kusarsa üşümesin dye içine bez koyuyorm 😂