Annekuzusuuuuu Kızlar biliyorsunuz herşey artık ateş pahası oğluma örgü korumalık almak istiyorum kafasını hep beşiğe başlığa tak tak vuruyor uyurken uygun olarak bildiğiniz sayfa aldığınız yer varmı
Leylus Annekuzusuuuuu kaç aylık canım korumaliktan ziyade kesinlikle park yatak tavsiye ederim çok rahat ve güvenli çok uzun süre kullanabiliyorsun tek sorun bebegin alçakta yatması alıp yatırması biraz zor oluyor araştır istersen belki işine yarar
Rules Annekuzusuuuuu ay ben aldım instada bi sayfadan yıkanabilir dediler yıkadım bozuldu aldığıma. Pişman oldum keşke düz alsaydım
Sevgilimmm Annekuzusuuuuu ben n 11 den yaptırdım çok beğendim örgü değil . Örgüler bence alanı daraltıyor fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla. Benim yaptırdıgim sünger kılıfı çıkarıp yıkanıyor
Annekuzusuuuuu Leylus 1 yaşında canım büyüyen beşiğimiz var büyüttük ama çok hareketli yatarken kafasını vuruyor
Annekuzusuuuuu Rules hangi sayfadan aldınız acaba düz dediğiniz örgü gibi olmayanlardan mı bahsediyorsunuz
Rules Annekuzusuuuuu berfonyakids ten yaptırdım. Ebebek te düz var bakarsan onu instada güzel istediğin gibi yapan sayfalar var