Damla0909 3 gündür bitik durumdayım ne olucak ne yapacağız bu bebelere bu huysuzluk la neler bekliyor
Lagertha Damla0909 3 ay 17 günlük bebeğim bir haftadır çok huysuz kucaktan inmiyor. Bir hafta önce oyuncakları ve kendi elleriyle oyalanırdı değişik sesler çıkarırdı şimdi hiçbir şey oyalamıyor onu kucaktan başka. Çok ağlıyo yere bırakınca ve gündüz uykusu en fazla 15 dk😞Sanırım bir ay daha böyle devam edecek. 🥺🥺
Oykmmkrkn Damla0909 hafif meme reddi. Ve enfeksiyon olduk idrar yollarından koyu yapıyordu. Umarım hemen atlatiriz
Evlatkokusuuy 3 aya 5 gün kaldı ama son 3 gecedir uyumuyoruz haftaya daha kötü günler mi bekliyor bizi yoksa 😅
drn5410 Damla7 amaan bidaha mı gelecek bu uykusuz günleri 😅 hepsi geçiyor Allahın izniyle 😄 sağlıklı olsunlar da büyüyorlar hiç anlamadan 🤗
Akcabeytas 3 ay 13 günlüğüz anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdi kızım 3 gündür meme reddi mama reddi huysuzluk ağlama krizleri ne ararsan var. Bakıyorum daha 32 gün diyor ben tımarhaneye yatarım 32 gün daha sürerse 😂
drn5410 Damla7 dedim ve gecesi sabahlayıp sinirli kalktım 🤣 neyse şimdi iyiyim birkaç saate geri geldi enerjim 🤭 arada kontrolü kaybetsek de toplamak gerekiyor 😍
feamtrmea Damla0909 her ayın bi atağı var bence kendi içinde 😄 2. ay atağı 3.ay atağı 4.ay atağı sonrası diş atağı 1-2 yaşı hiç saymıyorım bile hayırlısı artıkın🤦🏻♀️😄
Burcuduruu Benimki de bugün çok huysuz kucağımda uyuyor bırakınca uyandı hep ağladı 2 ay 29 günlük umarın çabuk geçer şimdi uyudu uyanırsa diye korkuyorum 🤷♀️
Miraaayadeee Damla0909 benim kızımda 3 ay 6 günlük ne emmek istiyo ne mama istiyo 5 dakika emiyo bırakıyo bilmiyorum doyuyo mu acmi bende uyurken emziriyorum