kivirzik Merhaba güzel anneler, tuvalet eğitimi için önce memeden kesmek gerekir mi? Meme ile bağ koptuktan sonra tuvalet eğitimi daha mı iyi olur? Emerken daha çok tuvaleti gelme vs
Nazolii kivirzik 16 aylık oğlum gece emiyor tuvalet eğitimi verdim gece 2 3 saate bir tuvalete kaldırıyorum geri yatıyor bir sorun yaşamadık böyle. 2 yasına kadar ben zaman isterse emziricem. Gece 2 de Ve sabaha doğru emmek için kalkıyor zaten O arada tuvaleti yapıyoruz
huysuzbalik kivirzik bir arkadaşım emmeyi kesmeden çiş eğitimine başlamak zorunda kaldı. Çünkü bebek bezini paso çıkarıyordu kendisi. Çok zor olduğunu öncelikle memeden kesmeyi sonra da çiş eğitimini yapmayı öneriyordu.
Sibel8Duru kivirzik teorik olarak oral dönem bitmeden anal dönem başlamaz deniliyor ama uygulamada nasl yaoacagiz bende bilmiyorum 😕zoo olacak gibi görünüyor
Zalimsin Gece çok emiyosa bence önce emme ben de önce memeyi bıraktırıp sonra tuvalet eğitimine geçicem
kivirzik huysuzbalik bana da önce memeden kesmek sonra tuvalet eğitimi iyi olacak gibi geliyor. İkisini aynı zamanda yapmak yıpratıyormuş