ogrtmnannee 4,5 aylık şu aralar az emiyor veya emmek istemiyor bir iki çekip bırakıyor ısırıp çekiyor doyuyor mu anlamıyorum ama kesnlkle az emiyor gibi geliyor neden olabilir geçici mi ? Aç olsa nasl anlaşılır
iki_prens_annesi_ ogrtmnannee gecicidir annesi arayi cok acmadan ara ara teklif et allah korusun meme reddi yaşamayın
Sezenaksukarademir ogrtmnannee artık etrafı keşfetmeye başladı o yüzden ilgisi hemen dağılıyordur çok normal. Etrafa bakmak izlemek dokunmak istiyordur. Siz o her emmek istediğinde verin acıktıkça gelecektir.
KoalasMom ogrtmnannee Keşfetme döneminde çok normal aç olsa durmaz ağlar, loş ve sessiz ortamda emzirin bir süre dikkatini dağıtacak şeyler olmasın 🌿
ogrtmnannee iki_prens_annesi_ ya zaten istemiyor benm çabamla içiyorsa içiyor :( özellkle 2 gğnğdr böyle geceleri emiyor ama iştahla
ogrtmnannee Sezenaksukarademir öyle yapıyorum çekip eteafa bakıyor ama kucağıma emme ğozisyonuna alınca sinirleniyor istemiyor
iki_prens_annesi_ ogrtmnannee geceleri ruya ogunu aliyor uykusu agir geliyor gunduzleri sessiz mumkunse karanlik dikkatini biseyin cekmeyecegi bi ortamda emzirin gerekirse ayakta hoplata ziplata deneyin bende yasadim biliyorum hala da arada ayaga kalkar gezdiririm emzirirken
Sezenaksukarademir ogrtmnannee şöyle düşün. O artık büyüdü. Aç kalmaz. Hani biz acıkınca oturup deli gibi yeriz ama biraz toksak yavaş yavaş ağır ağır yeriz. Madem dikkati dağılıyor emeceği zaman televizyonu kapat ortamı sessiz hale getir dikkati dağılmasın sen sohbet et onunla onu sevdiğini falan öyle sana odaklansın inşallah bir an önce düzelir
ogrtmnannee Sezenaksukarademir evet ama az emiyor ve saat aralıkları uzadı önceden lıkır lıkır içerdi kıyaslayınca baya fark var :/ konuşma kısmını arttırayım teşekkürler 🙏🏻🥰