Zeusbar41 Aranizda yasayan var mi ? Onde ki disi hafif siyahalsti doktora gittik cürük dedi 17 aylik ve gece surekli meme de asla su icmez cok seker cikolata verir misin derseniz nadirdir her gün yemez ama bazen yedigi günlerde olur. Silikon parmak fircasiyla fircalatmiyor zorla oda mecburen sabah aksam yapiyorum. Normal jack jill fircasiyla 6 aydan beri fircaliyorduk. Anne sütünde de seker olduğu icin diste bakteri yaparmiş 3 ay sonra tekrar gelin ddedi ve çok uzülüyorum. ☹🤔
Merve Zeusbar41 üzülmeyin düzenli fırçalayın. Benim kızımında üst dişlerinin arkasında ince siyah çizgi vardı. Düzenli fırçalayarak azalttık lekeleri
Ardn Zeusbar41 maalesef ki benim bebegimin de ust disleri çürüdü. Inanamadim ama doktora da götürdük çürümüş. Yapilacak bisey de yok maalesef. Fırçalama ve bir tane jel var onu kullaniyorum. Olan oldu maalesef ki😞
Zeusbar41 Geceleri bir türlü su ıciremedim yoksa gün icinde mutlaka suyunu icer sizde lütfen dikkat edin her sütten sonra mutlaka su icirin
Zeusbar41 askbocusum_1 kullandim canım . Devid3 te yapiyormus onuda duynustum ama sagligi icin onemsememistim
Zeusbar41 Sda9191 öyleymis canim. Inan o kadar çok kalkiyor ki . Bide geceleri bile fircala dedi kiyamet kopar valla deneyemem bile su iciremiyorum
Sezinnur Kizlar benim bebeğimde 14 aylık.hic daha dişini fırçalama çok. 4 disimiz var.anne sütü almıyor . Gece iki kez mama içiyor. Nasıl fircalayacagim ,hangi marka macun ve fırça iyi olur bilmiyorum yardımcı olur musunuz
Zeusbar41 Sezinnur Jack jill güzel ve silikon parmak furca var ebebekten aldik birde oyle degin bol bol su icirin mutlaka mamadan memeden sonra Allahin izniyle bir sey olmaz
askbocusum_1 Zeusbar41 tabi ki öyle eğer kansızlık varsa kullanilmali.benim doktorum gerek görmediği için kullanmadim ben
Ate2020 benim kızım 9 aylık ve dişlerini ( şu an 6 tane dişi var) çok erken çıkardı . Şehir efsanelerine göre erken çıkan diş erken çürürmüş. Sizce erken çürüme esi için ne gibi önlemler alabilirim ?
Zeynepalya_ve_annesi Zeusbar41 o çürükler birçok sebepten olabilir genetik olabilir biberom çürüğü olabilir antibiyotik kullanımından dolayı olabilir ağzı açık yatıyorsa (büyük insanlardada aynı) bakteri üretir ve çürüğe sebep olur bazı cocuklardada diş macunu zararlı olur ve çürüğe sebep olur fırçaya hiçbirşey sürmeden sadece su ile fırçalatabilrsiniz sarbonatlı suylada silebilirsiniz dişlerini