tontisbebegim Kızlar selamlar herkese ben 51 gün önce doğum yaptım ama termal tayt almak istiyorum. Şöyle yüksek bel göğüs altına kadar gelenlerden. Sizler aldınız mı nerelerden aldınız? Memnun kaldınız mı😍 Yardım ediverin şu bacınıza 🤣❤
Alinadefne Bn termal olanını kullanıyorum oda gobegı kaplıyor dıgerı sıkılastırıcı o komple beli. Hepsını kaplıyor memnunum. Ben
Alinadefne tontisbebegim mesela. Bni goren. Noldu sana dıyo bugun saglık ocagında. Hemsıre bıle farkettı oladar yani
tontisbebegim Alinadefne ya size çok soruyorum hakkınızı helal edin nolur. Tayt göbeğe kadar çıkıyor mu acaba ❤
Beyzasim Alinadefne merhaba bişey soracaktım siz3 korsesi düzgün kullanımda çok faydalı ama kullanımı biraz zor acaba termal taytın da kullanımı zor mu yani normal tayt gibi sürekli giyilebilir mi
Alinadefne tontisbebegim estafurlah cnm tam degıl ama yarım cıkıyor yani gobek delıgının cok az ustune belı faln kaplamıyor 🥰
Alinadefne Bebegimm42 cnm dıyette sporda onemli bn onları takıyorum ama bunlarıda yapıyorum. Yani onları takıp oturmıycan amaç o ztn ter atmak ☺️
Alinadefne Beyzasim normal korsenın kullanımı bana zor gelmedı cnm sana ne gıbı zorluk verdi taytın hiç sıkıntısı yok yani normal tayt gıbı ama tuvalete gıdınce cıkarınca acayıp ıslak oluyor cekerken bıraz zorlanma yasadım ılk zmnlar. Şimdi aliştim guzel ama bn begendım