Aliasaf01 4 aylık bebeğim var. Çalışma hayatına döneceğim için süt sağıp bırakmam gerekiyor. Bir iki gün normal biberon ile denedim biberonu tutmuyor. Emmek istemiyor. Kaşık biberon kullanan var mı acaba? Memnunlar mı?
ECAA Aliasaf01 biz kasik biberon kulaniyorz gayet memnunm hem meme reddi de olmuyor akis hizida guzel yani olmasi gerektigi gibi
Hilalkakilli Aliasaf01 Bende az önce kaşık biberonla ilgili post açmıştım. Benim kızda 3 aylık meme reddi yaşıyorum Bi danışman kaşık biberon kullan dedi ama hangisinden alacağımı karar veremedim
Aliasaf01 Kaşık biberonun akış hızı nasıl? Anne sütü yoğun olmadığı için hızlı mı akıyor? Deneyimi olan arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var ?
basaknd Aliasaf01 Sorunuza cevap bulabildiniz mi ben de meme reddi olmasın diye kaşık biberonla kendi sütünü vermeye çalışıyorum ama her defasında çok ağlıyor sütüm hep ziyan oldu
Aliasaf01 basaknd merhaba ben e bebekten baby plus aldım. Şimdilik memnunum. Ek gıdaya geçince yoğurt, çorba vs de verebilirim diye düşünüyorum.