Yigitbey Hanımlar yüzümde tüylenme oluyor lazere gittim pek sonuç göremedim sizin Öner’iniz varmıdır basına gelen varmı
SedaMeyra Yigitbey 2011 yili ocak ayindan beri yani tam tamina 10 yildir ayda 1 yuzume lwzer yaptiriyorum son 3 yil haric malesef tam.bitmiyor
MelegimKizim Yigitbey Yuz makinesi var onla aliyorum lazer degil ama. Kadinlara ozel tras makinesi gibi bişi
SedaMeyra Damla7 bu 10 seansta bter diye düsünmeyin. Ha bitenler var ama benim yuzumde bolgemde bitmedi. Son 3 yıldır 2 3 aya bir yaptiriyorum. Agdadan daha iyi sadce.
Fundakara Damla7 ben ayda bir ağda yaptırıyorum cildim de çok hassas sivilce oluyor kızarıklık oluyor ilk hafta bide öyle geziyorum aldırsam dert aldırmasam dert yani lazer düşünüyordum bitmeyenleri görünce onada emin olamıyorum 🥶
Bebek2020 Yigitbey ben evlenmeden önce lazere başlamıştım. Gebeliğime kadar lazere gittim. Gebelikte özellikle yüzümde tüylenme oldu. Doğumdan 7 ay sonra döküldü. Bunu da eşim fark etti. Yüzünde değişiklik var demişti
Damla7 Fundakara bu kadınların derdi biter mi tabikide bitmez😔 bende lazere gidicem dediğin gibi küçük küçük sivilce oluyor benimde şu yüzleri pürüzsüz olan insanlara bayılıyorum
Araseymen Yigitbey iğneli epilasyon tek çözüm hangi sehirdesiniz istanbuldaysaniz gittiğim yeri önerebilirim gerçekten tüy namına hiçbişe kalmadı 4 senedir zaten iğneli yaptırınca tekrar çıkma şansı yok aynı köklerden.
Damla7 SedaMeyra koltuk altı ve yarım bacak lazerliyim 2 sene önce yaptırdım hamilelikte hormonal değişimden dolayı biraz çıktı ama yüzüm berbat aynen ağdadan iyidir 2 3 ay süper
Miniminnak22 12 seanstan fazla yaptırdım Asla bitmiyor Hatta dikkatli yapmazlarsa olmayan yerlerde bile çıkıyor
SedaMeyra Damla7 benim cokyandigi zamanlar oldu cok esmerim yuksek derece girdiklerinde yaniyordum. Ama rahatlik rn az 1 2 ay rahat ediyorsun
Kevser99 Yigitbey tek çözüm iğneli Çümkü diğer lazerler daha da çoğaltıyor bende öyle olmuştu iğneleye başladıktan sonra rahat ettim şuan 2 ayda bir gidiyorum bitti sayılır ama tabi ki uzun sürüyor tel tek iğneyle yaptıkları için