Feyzamm Merhaba kızlar 50 günlük bebeğim var sabah 7-8 gibi uyanıyor gündüz hiç uyumuyor sürekli uyanık akşam oluncada 9-10 gibi yatıyor gece 1-2 kez uyanıyor emmek için sizce normal mi gündüz hiç uyumaması
Sdf123- Feyzamm bence normal değil yinele bilmiyorum o yüzden bi doktora gösterin en sağlıklı bilgiyi o verir
Srhtzlyh Feyzamm bizde 27 günlüğüz gündüzleri hiiiç uyumuyoruz. Tam daliyor diyorum geri uyaniyor nedenini bnde bilmiyorum😔 gazini çıkarıyor altini temizliyorum karnini doyuruyorum ama uyumamak için direniyor sabahlari
Asel8 Feyzamm ay bizimde öyleydi 4 aylık oldu çok şükür artık en fazla 30 dakika uyuyor yinede o bile çok iyi geliyor 🙏 gündüz hiç uyumazdı ayakta kucakta biraz dalar 5 dk sonra uyanırdı ama gece uyurdu
Asel8 Feyzamm ay bizimde öyleydi 4 aylık oldu çok şükür artık en fazla 30 dakika uyuyor yinede o bile çok iyi geliyor 🙏 gündüz hiç uyumazdı ayakta kucakta biraz dalar 5 dk sonra uyanırdı ama gece uyurdu
Feyzamm Badehandeyldz henüz hiç sallamadım sallamak istemiyorum pış pış sesiyle uyuyor emzikle dalıyor ama 10-15 dk sonra uyanıyor emzik ağzından düşünce mesela emerkende uyuyor yerine koyunca uyanıyor
Badehandeyldz Feyzamm uyuması çok önemli ama tabiki ayağa alıştırın demiyorum ama en çok uyuması gereken dönemlerde hiç uyumazsa gelişemi açısından iyi değil bence