Aznurr benimde bebeğim bu cumartesi tam 3 ayını dolduruyor şuan tam uyku eğitimi verme zamanı iki üç gün zorlanırsın ama alışıcak yana yaptığım yöntemi anlatıyım bi dene istersen öncelikle sabah 06.00 uyandığı varsayalım saatleri örnekleme yazıyım sen bebeğinin uyanma saatine göre ayarlarsın 06.00 uyandığında emziriyorum sonra 3 saat uyutmuyorum tabi kendi uyumak istersede engel olmuyorum sonra 09.00 da önce kucağımda sakinleştiriyorum bakıyorumki gözleri kapanıyor yatağına koyup pış pış yapıyorum ağlasada kucağıma asla almıyorum direniyor ama uyuyor sonra 09.40 da uyanmasını bekliyorum max 1 saati geçirmiyorum uyandıktan sonra 12.00 da besliyorum 12.40-13-40 arası öğle uykusu bu ikinci uyku biraz uzun olabiliyor bazen sonra 15.00 da besliyorum 16.40 tekrar uyutuyorum 17.20 uyanmasını bekliyorum uyanmazsa uyandırıyorum zaten kendi uyanıyor sonra 18.00 besliyorum ondan sonrada 20.30-21.30 arası besliyip gece uykusuna yatıyorum 24.00 da uyanmasada biberonla besliyorum bu illa mama olmak zorunda değil sütünü sağıp verebilirsin sonra sabah 5-6 kadar uyuyor bebeğim bir günde alıştı artık sallamıyorum ninni açmıyorum bu yöntemi uzman bir doktorun sayfasında gördüm bende işe yaradı biraz uzun oldu ama belki denemek istersin 😊