Betull95 Merhaba 5 aylık bebeğim var anne sütü ile besleniyor geceleri rahat uyusun diye 2 3 günde bir arı mama yedirmeyi düşünüyorum ama memeyi bırakır diyenler var böyle bir durum yaşayan var mı 6. Aya kadar vermemeli miyim ?
Eesay Betull95 vermemelisiniz. Zaten bebeğe gece uykusuna geçmeden hemen önce herhangi bir şey yedirilmez. Midesini rahatsız eder, hazımsızlık yaşar bu da gece daha çok kalkmasına sebep olur.
Oflu61 Betull95 arı mamayı hiç vermeyin bana kalırsa içinde şeker var çünkü. Onun yerine sütünüzün yetmediğini düşünüyorsanız formül mama bakabilirsiniz
Mirosum Betull95 Arı mama faydalı, birşey değil canım uyumasıyla da bir alakası olmaz boşuna verme katkı maddesi çok var içinde ne güzel emiyormuş bebeğin sabret zaten ek gıdaya geçmenize az kalmış 😊
gvnkbr Betull95 kızım 16ci ayına girmek üzere yeni alıp denedim bı kaç gece yani sulu hâli ile 3corba kaşığı filan anca veriyorum muhallebi adı altında yalandan yani aslında olmasada olurda. içinde palm yağı varmış yeni gördüm ben vermeyeceğim sende sakın verme formül mama kullan
Betull95 gvnkbr sütüm yetiyor sadece ek gıda olarak verebilirim diye düşünmüştüm teşekkür ederim bilginiz için
MervEslinArden Betull95 Ben veriyorum arı mama öyle çok bi aa evet doyuyo uzun süre acıkmıyo diyemem ama yediriyorum işte mama vs gibi kesintide olmadı