archmom Bebeklerinize ananas veriyor musunuz?21 aylik kizim vereyim biraz dedim sevdi yedi cok vermedim bir dilim bile degildir.Sonra dilini gosterip aciyor dedi bi 10 dk kadar.Sizde de boyle oluyor mu?Artik veremem sanirim bundan sonra
nikimikedi7 archmom 1 yaşından beri veriyorum, şuan 28 aylık. Bir sorun yaşamadık. Ama tropikal meyveler alerjiktir. Bebeğinizde bir farklılık hissettiyseniz vermeyin. Bir süre sonra az miktar vererek tekrar deneyin, yine bir farklılık olursa alerjisi vardır.
Mom0911 archmom oğlum 1yaşında ne versem yemiyor , sevmedi herhalde, ben kendim de fazla yiyemem , bir iki tane, sonra dilim acıyor benimde
archmom nikimikedi7 yok bi farklilik olmadi gozlemledim.Netten baktım asidik oldugu icin dili acitabilir tarzi yaziyordu 10 dk sonra gecmisti acisi.Bi kere daha vermistim bikac ay once o zamanda aynisini yapmisti anlayamadim alerji olsa boyle olmazdi herhalde
nikimikedi7 archmom Bazı besinler dilde de reaksiyon gösterebilir. Ve ileriye götürür, dilin şişmesine ve nefesin kesilmesine vs neden olabilir. İyi gözlemlemelisiniz.