Asel8 2 saatte bir 90 cc çok mu az mı kızlar bebeğim 4 ay 1 günlük çok sık mı içiyor bazen 2 buçuk saatte oluyor gündüz uyumadığı için sık besleniyor sanki tecrübelerinizi bekliyorum
Aysenes Asel8 nekqdar iciyorsa okadar verin 2 saate 90 cok iyi bence benim oğlum 3 saate okadar icerdi sonra 120cc icmeye basladı heme kısa bi sure sonra 150cc icmeye başladık suan 150cc iciyor 5ay14 günlük
Hakanasafinannesi Kumsal25 vallahi bizde 4 ay 7 günlüğüz kendisi istediği zaman veriyorum oda zaten ¾ saati buluyor baya uyanık kalırsa böyle kalmazsa 6/7 saati geçiyor. Bana göre az veriyorsunuz gibi geldi bana 🤔tabi sadece mama ile besleniyorsa
Kumsal25 Hakanasafinannesi yokbizimki istemiyor zorla 90 cc içiriyorum ve uyurken emiyor sdce uyanıkken ısrar etmiyorm artk aglıyor bagıryor napcagımı bilmiyorum😢
Asel8 Hakanasafinannesi gece uykusunda 3 saati buluyor ve gece 120 cc içiyor ama gündüz 2 saatte bir 90 içiyor hatta olsa biberonda dahada içecek gibi çekiyor arttırmam gerekiyor demekki belkide az geldiği için mi 2 saatte acıkıyor yavrucum