Begumcan Selam anneler… Geçen hafta Cuma günü sağlık ocağına 2. Ay aşıları için gitmiştik. Her zaman takibimizi yapan hemşirenin bebeğimin kafasına baskı yaptığını gördüm. Eve geldiğimde tepesinde baş parmak şeklinde içe çökme farkettim. Yani abartılacak kadar derin değil ama çok kızdım. İnternette bıngıldak 3 aydan sonra kapanır yazıyor. Doktor bile bakmamışken hemşire neden elliyor? Sizde de böyle birşey oldu mu?
Sherlock1190 Begumcan saglik ocagindaki hemsirede her gidişimizde bakıyor aylık kontrollerde doktor da surekli bakıyor gayet normal. Ara sira kizim kide göçmüş gibi görünüyor bazende sanki kalp atışı gibi atıyor. Geneldede cok agladigi zamanlarda
zehra76 Bakıyor her kontrolde. Bir şey olmadı, ama bingildagin kontrolü gerekir diye biliyorum. Erken kapanması durumunda başka kontroller gerekir. O yüzden bakmıştır. Bir de bıngıldak korktuğumuz kadar hassas bir bölge değilmiş
drn5410 Begumcan bakılıyor canım muhakkak kontrol edilmesi gerekiyor bize her seferinde d vitamini soruyor hatta kullanıyorsun dimi çok önemli Bıngıldak için vs diyor.. Bide arkadaşların dediği gibi o kadar hassas bir bökylge değil kas dokular vs ile korunuyor gayette sağlam şekilde 😊🤗