Papatyam_anneyim Tugce_simsek ayy benimde cnm çok çekiyor midye ama buralarda taze ve güzel olmadığı için istemiyorum 😞zararı varmı bilmiyorum
Olric11 Tugce_simsek hamilelikte zararlı oldugunu biliyorum da emzirince bilmiyorum yenilebilirse güzel olur özledim bende 🙃
momaysegul Tugce_simsek hamile annelerin yemesi uygun degil emzirirken bende çok yemiştim 🥰 olsa yine yerim Ahh pandemi ahh
Tugce_simsek Eesay bende yesem ki diye düşünüyorum ama araştırınca yenmemesi gerektiği yazınca kararsiz kaldım 🙈
Tugce_simsek Papatyam_anneyim bende kayseride yasiyorum burda normalde yoktu ama bir yer keşfettik hamileyken baya yedim simdi de canim istedi ama kararsiz kaldım
Papatyam_anneyim Tugce_simsek ben diyarbakırdayım bildiğim bi yer tek var onada güvenmiyorum aşeriyorum hamileliğinden beri 1 tane olsa bile bana yeter😄😄
Almirammm Tugce_simsek bende kayseri de yaşıyorum nerede yediniz acaba? En son midye krallığı açıldı yedim geçen hafta orda ama başka yer var mı ☺️ balıkçılar tarafı hariç
nazanay Tugce_simsek Kilolarca yemediginiz surece sikinti olmaz herhalde. Yalniz bu aralar Izmir taraflarinda midyeden zehirlenen epey kisi varmis, haberlerde gordum gecen gun. O yuzden dikkatli olmanizda fayda var.
momaysegul Tugce_simsek İzmir de mi yaşıyorsunuz Yeşilyurt tarafında var o sıkıntı ben incir altında Hamza Serkan var ordan yiyorum tabi bilemiyorum umarım aynı sorun yoktur
Tugce_simsek momaysegul yok kayseride yaşıyorum ama buradaki midyecilere soracağım İzmir’den mi geliyor die
Tugce_simsek Almirammm canim instagramda midyeci Ahmet var sıcak sıcak getiriyor numarası var arıyorsun eve getiriyor 😊